Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 19-25 Decembrie 2020

Postat de Urania Horoscop On 18 - December - 2020

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 19-25 Decembrie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 19-25 Decembrie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Decembrie 2020. Scorpion 19-25 Decembrie 2020

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 19-25 Decembrie 2020

In prima parte a zilei de 19 decembrie, mici surprize sau accidente minore în plan domestic, vești îngrijorătoare în legătură cu părinții. Tot din 19 decembrie, Jupiter își va începe tranzitul prin zodia Vărsătorului, pe care o va străbate, până pe 29 decembrie 2021, în două etape, separate de o perioadă în care planeta se va afla în zodia Peștilor. Pentru că, timp de o lună, Jupiter și Saturn vor evolua “umăr la umăr”, nativii trebuie să ia aminte atât la evenimentele majore, cât și la subtextul sau nuanța celor care privesc casa și familia lor.

între 19 decembrie, după ora 14:39, și începutul zilei de 22 decembrie, perioadă favorabilă trăirii, în chip armonic, a emoțiilor și a exprimării unor idei și sentimente. La începutul zilei de 21 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului, plasându-se, până pe 8 ianuarie 2021, în casa a III-a a comunicării, instaurând un climat greoi și anost pentru orice tip de dialog cu frații, vecinii și cunoscuții ocazionali sau cu participanții la ședințe și întruniri oficiale. Pe 21 decembrie, la prânz, Soarele va intra în zodia Capricornului, pe care o va tranzita până pe 19 ianuarie 2021, si va impune un regim riguros si profund în procesul de învățare, dar va imprima, totodată, și dificultatea de a accepta niște condiții propuse/impuse, precum și incapacitatea sau reticenta de a spune ceea ce știu și ceea ce cred despre o persoană sau o împrejurare, în mod public, între 22 decembrie, după ora 0:33, și 24 decembrie la prânz, nativii vor avea energie și o vor canaliza spre viața activă, dând dovadă de inițiativă și de hărnicie, de eficiență și de capacitatea de a face față unui efort fizic și intelectual susținut. între 24 decembrie, după ora 12:56, și 25 decembrie, necaz provocat de relația complicată și șubredă moral cu un partener de viață, de contract, de afacere, cu un colaborator sau cu un dușman.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI