Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 2-8 Aprilie 2016

Postat de Urania Horoscop On 31 - March - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 2-8 Aprilie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 2-8 Aprilie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Aprilie 2016. Scorpion 2-8 Aprilie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 2-8 Aprilie 2016

Intre 2 si 3 aprilie, nativii pot avea surprize de la unii membri de familie. Casa si gospodaria ii pot solicita in vederea unor interventii si reparatii. Intre 4 si 6 aprilie dimineata (pana la ora 10), casa sentimentelor, a bucuriilor si placerilor vietii este bine aspectata. Scorpionii vor simti nevoia sa se relaxeze, sa se bucure de mancare, muzica, dans, de spectacole, petreceri sau divertisment organizat. Sportul de intretinere sau de relaxare, si ingrijirea corporala nu vor fi privite ca o datorie fireasca fata de trup si suflet ci, mai ales, ca o sursa de bucurii, prin cufundarea intr-un univers de valori de care au multa nevoie in acest moment.

Privilegiate vor fi si relatiile afective, povestile de dragoste sau aventurile prin componenta emotionala, senzuala si sexuala sustinuta de acest tranzit astral. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie, pana pe 8 aprilie dimineata (ora 10), nativii se vor confrunta cu influenta fazei de Luna Noua care va opera atat pe casa muncii cat si pe axa celor doua case ale sanatatii. Va fi vorba de o perioada de stres, incarcata negativ printr-un activism exagerat pana la agitatie, prin implicare, enervare si osteneala. Reactiile brutale, tenta agresiva din limbaj, exprimare, ton si continut al dialogului ii vor transforma in niste persoane certarete. Acest context astral ii poate impinge pe unii, pe fondul unor conflicte care vin trecut, sa ia decizii socante: de exemplu, sa-si dea demisia, sa faca reclamatii, sa declanseze anchete pentru stabilirea adevarului sau a nevinovatiei lor. Pe 8 aprilie, dupa ora 10 dimineata, sunt posibile discutii – de asta data, pe un fond mult mai temperat – cu privire la acte, contracte, parteneriate, posibile colaborari. Doar ca, intreaga configuratie a perioadei 8/9 aprilie, ii va face sa se cramponeze de castiguri si sa piarda din vedere aspectele subtile din miza pentru care poarta discutia ori chiar sa se puna intr-o lumina defavorabila.


Horoscop Lunar Aprilie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI