Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 Martie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 Martie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 20-26 Aprilie 2019

Postat de Urania Horoscop On 19 - April - 2019

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 20-26 Aprilie 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 20-26 Aprilie 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Aprilie 2019. Scorpion 20-26 Aprilie 2019

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 20-26 Aprilie 2019

Intre 20 şi 21 aprilie seara, perioadă caracterizată prin intensitatea trăirilor şi capacitatea nativilor de a aprofunda nişte gânduri şi convingeri în intenţia de a afla adevărul sau de a găsi soluţia potrivită în chestiunile parteneriale care încep să se arate tot mai dificile din cauza impactului pe care îl va avea tranzitul Soarelui prin zodia Taurului.

Conjuncţia pe care Soarele o va face în aceste două zile cu Uranus, de curând intrat, la rândul lui, în acest semn de pământ, poate avea rolul de avertisment sau de avanpremieră cu privire la ceea ce s-ar putea petrece în următorul an sau în viitorii şapte ani, cât va ţine acest tranzit, prin casa a Vll-a. Implicaţiile sunt multiple şi ele se vor manifesta acolo unde, în funcţie de vârstă, de profil astral ori de logică a biografiei personale, o latură se va dovedi mai şubredă: căsnicia, afacerile, conflictele duşmanii, procesele, contractele, negocierile, etc. Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului şi, până pe 15 mai a.c., va da mesaje astrale pozitive în privinţa sănătăţii şi va instaura o perioadă în care procesele mentale şi activitatea cerebrală va fi mai intensă, iar nativii se vor simţi mai motivaţi şi mai siguri pe ei. între 21 aprilie, după ora 19:00, şi noaptea de 24 aprilie, o problemă financiară va trebui rezolvată pe cale oficială, juridică, administrativă, instituţională. între 24 aprilie, după ora 1:50, şi 26 aprilie la prânz, disponibilitatea Scorpionilor spre conversaţie şi dialoguri va fi limitată la strictul necesar. Preocuparea lor se va îndrepta spre învăţare, acumulare, memorare, progres personal şi profesional prin virtuţile educaţiei şi ale studiilor. Din 26 aprilie, după ora 12:28, posibile momente încordate în casă şi familie; nu este o condiţie, dar o premisă juridică (proces, partaj) poate sta la baza acestor trăiri pline de îngrijorare.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Martie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.03.2021 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

5 martie - Radu Stanca, Lynn (Alexander) Margulis, Rex Harrison, James Noble, Dean Stockwell, Samantha Eggar, Michael Warren, Andy Gibb, Kevin Connolly, Niki Taylor, Jake Lloyd, Vladimir lulievici Vize.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI