Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 20-26 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 18 - February - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 20-26 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 20-26 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2016. Scorpion 20-26 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 20-26 Februarie 2016

Pentru acesti nativi functioneaza, spre deosebire de alte zodii, dictonul: „noaptea e un sfetnic bun”, nu atat pe ideea unui rastimp in care spiritele agitate isi pot gasi linistea cat, mai ales, datorita unui interesant trigon regal pe semne de Apa care se construiesti intre o Luna puternica, in domiciliu, in Rac, Marte, la randul lui, in domiciliu, in Scorpion si planetele din Pesti, dintre care Neptun e si el, in domiciliu.
Aceasta configuratie, sporita de magnetismul specific noptii, le poate induce Scorpionilor vise premonitorii, stari telepatice, flash-uri care isi proiecteaza lumina revelatoare peste secvente de viata tulburi, intuitii. Gandurile lor se rostuiesc rapid, gratie acestei perspicacitati amplificate de tranzitele de care vorbim, de o

imaginatie fecunda si de o verva spirituala extrem de productiva nu doar intr-un plan practic ci si intr-unul sufletesc, emotional, artistic, creativ, sentimental.
Restul zilei de 20 februarie (dupa ora 4 – 5 dimineata) pana pe 24 februarie, ii pune, chiar impotriva vointei lor, in prim-planul atentiei publice prin exercitarea profesiei, a functiei sau a unei misiuni liber asumate. Unora, aceasta provocare, s-ar putea sa le placa, tocmai pentru ca le permite etalarea unor calitati personale, in momente speciale.
Din 22 februarie dupa-amiaza si pana pe 24 februarie, Scorpionii ar trebui sa fie atenti la ceea ce se intampla cu prietenii lor, cu o persoana draga, cu copiii lor. Este vremea Lunii Pline in Fecioara care dezvaluie sau care permite rezolvarea, aparent ca de la sine, a unor situatii confuze care, direct sau indirect, in vizeaza si pe ei. Nu e un moment al fericirii ci mai degraba unul al observatiei atente si al concluziilor necesare.
Pe 25 si 26 februarie, Scorpionii se retrag in cutia lor de rezonanta, se odihnesc, se linistesc, se distanteaza de provocari si agitatia sterila pentru a face calcule si strategii.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI