Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 21-27 Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 19 - May - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 21-27 Mai 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 21-27 Mai 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Scorpion 21-27 Mai 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 21-27 Mai 2016

Pe 21 mai, Luna se va afla in sectorul lor zodiacal natal si le va induce o anume subtilitate sau rafinament si abilitate in felul de a se purta, de a actiona sau e a vorbi. Dar, in aceasta zi, Luna Neagra va intra in Scorpion, zodie in care va sta pana pe 14 februarie 2017, timp in care va permite metamorfoze si crize interioare de identitate, de constiinta si le va pune la incercare rezistenta organismului.
Este inceputul unei perioade grele. Rolul Lunii Negre in casa I a personalitatii acestor nativi va fi sporit, dupa 27 mai, cand Marte, Guvernatorul Scorpionilor, se va intoarce in acest semn, pe care l-a tranzitat cu

ceva timp in urma, pe fondul unei ample si indelungate miscari aparent retrograde, in care va ramane pana pe 30 iunie, urmand sa paraseasca definitiv zodia Scorpionului pe 2 august a.c.
Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), faza de Luna Plina va viza casa banilor din munca proprie, aducand o posibila schimbare de statut salarial sau de context legal ori juridic, ca o consecinta a unor masuri legislative ce-i vizeaza personal ori privesc, intr-un context mai larg, institutia in care activeaza.
Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), relatiile parteneriale devin mai active, asta si pe fondul revenirii la miscarea directa a planetei Mercur, aflate in casa a VII-a, care, la randul ei, beneficiaza de relatiile armonice cu celelalte planete ce tranziteaza semnele de Pamant, permitandu-le astfel, nativilor, sa fie pragmatici, abili, mercantili chiar, incapatanati, prudenti si secretosi cu toate problemele personale.
Pe 24 mai, Venus, Micul Benefic, va intra in casa avantajelor materiale si a beneficiilor primite de la persoane si institutii. Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, se contureaza mici furtuni in familia din care provin ori schimburi de cuvinte pe fondul unor surprize – deloc placute – pe care unele rude le fac nativilor.


Horoscop Lunar Mai 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI