Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 21-27 Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - November - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 21-27 Noiembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 21-27 Noiembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015. Scorpion 21-27 Noiembrie 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015

Pe 21 noiembrie nativii din Scorpion se pot bucura de beneficiile tranzitului Lunii prin Pesti, zodie ce controleaza casa a V-a a relatiilor lor sentimentale, a emotiei si a sensibilitatii. Vor fi avantajate aventurile, povestile de dragoste, relatiile afective dintre parinti si copii, creativitatea artistica.
Intre 22 si 23 noiembrie, preocuparile lor sunt acaparate de chestiunile legate de locul de munca. Se contureaza conflicte mocnite, se intrevede o rivalitate, se produc tot felul de atacuri la persoana care

pleaca de la antipatii personale.
Relatiile cu colegii si superiorii sunt delicate, complicate, gata sa degenereze in conflicte deschise. La randul lor, Scorpionii, daca au intrat in posesia unor informatii cu privire la unul sau mai multi colegi de munca, cu greu se abtin sa nu le dezvaluie ca sa-i contracareze.
Dar, cum Scorpionii au darul innascut de a astepta momentul potrivit pentru a ataca, este de banuit ca asa vor proceda si de asta data, amanand, daca este cazul, gestul demascator sau, dimpotriva, dandu-i curs, in aceste zile, daca il considera oportun.
Intre 24 si 25 noiembrie, unii nativi se pot afla pe pozitii de ostilitate, intransigente fata de tot ceea ce vine de la parteneri, fie cei din planul conjugal, fie cei din planul cooperarii si al afacerilor. Intre 26 si 27 noiembrie, pentru unii, banii, afacerile, relatiile cu oameni si institutii trec prin momente fierbinti.
Soarele, intrat pe 22 noiembrie in casa banilor castigati din munca, va „incalzi”, la randul lui, acest sector, actionand, alaturi de Saturn si Mercur, pe directia sporirii dificultatilor. Acestea pot proveni de la relatia cu o persoana apropiata sufleteste sau cu copiii care ridica pretentii financiare ori, pentru a caror crestere, Scorpionii, in postura de parinti, trebuie sa faca eforturi speciale.horoscop-lunar-noiembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI