Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 23-29 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - July - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 23-29 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 23-29 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Iulie 2016. Scorpion 23-29 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 23-29 Iulie 2016

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), in principal, vor fi vizate sentimentele in care s-a strecurat multa indoiala si nemultumire si in care dorinta de a se extrage dintr-o relatie afectiva are numeroase motivatii care tin de registrul neimplinirii de sine. Pe directia prietenilor „utili” si a cunostintelor apropiate pe baza unor afinitati comune, se acutizeaza curiozitatea si nevoia interioara de a diseca „firul in patru” si de a supune unei „site dese” comportamentul acelora. Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), Scorpionii pot fi eroii unor reactii neasteptate la locul de munca, pot face sau spune lucruri care socheaza dar si ei pot primi vesti care indica o schimbare brusca in acel sector. Atentie la „iesirile”

nervoase care pot provoca sau exacerba puseele de hipertensiune.
Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), relatiile parteneriale vor capata valente noi si chipuri de manifestare variate. Teoretic, momentul este incarcat, apasator, „innorat”. Practic, insa, pe fondul unor mari provocari patronate de planetele din Leu, loc astral special – casa a X-a! – a Scorpionilor, se poate produce o iesire din impas. Nativii isi vor concentra fortele, vor apela la intuitie si vor trece la actiune, fara a putea fi abatuti din deciziile lor. In general, aceste reactii se vor produce ori de cate ori va fi vorba de o miza mare, de cariera, de ascensiune profesionala sau sociala. Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, nativii vor aborda problema banilor cu toata lumea care le va iesi in cale: prieteni, oameni dragi sufletului lor, copiii, sefii de la serviciu. In principal, se analizeaza caile de conservare a unei situatii (avere, salariu, banii din cont) sau de recuperare a unei pagube, mai putin de un castig prezumptiv.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI