Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 23-29 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 21 - May - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 23-29 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 23-29 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Mai 2015. Scorpion 23-29 Mai 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 23-29 Mai 2015

Planetele aflate acum în casa a VIII-a a banilor îi leagă pe Scorpioni de o serie de persoane care stau la baza unor acte, gesturi, decizii ce le-au fost adresate și care le-au permis să intre în posesia unor bani cash sau a unor bunuri, servicii, avantaje la un moment dat.
Acum nota generală este de discuție în jurul acelor evenimente trecute precum și analiza respectivelor acte. Pe fondul unor complicații de moment, unii nativi vor avea tendința de a retracta ce au spus.
Ori de a schimba tactica în mod subtil (mai ales pe 28 și 29 mai). Deși Soarele lor face teoretic aspecte armonice cu planetele din Rac și Pești, totuși nu poate fi vorba de mari realizări sau oportunități care să rezultate de aici; mai ales în ceea ce o privește pe Venus, aceasta este obstrucționată de Uranus, indicând

surprize de la locul de muncă ori o reflectare negativă a faptelor prezentate asupra locului și rolului lor profesional (zile de risc 23, 24 și dimineața zilei de 25 mai).
Tentativă de a stabili o colaborare sau de a cultiva relații utile. Din păcate, în ciuda eforturilor sau a propunerilor, beneficiul de la foștii aliași, prieteni sau colegi de scop comun este redus ori, și mai rău, aceia complică situația în chip nedorit. Evoluție stranie a relațiilor afective. Afectați de ipostazele de viață pe care le trăiesc, unii nativi pot avea reacții dure, pot manifesta indiferență sau își pot varsă nervii pe cei dragi. Astfel, între 25 mai după-amiaza și 27 mai comportamentul lor va fi catalogat de către cei apropiați ca „imposibil”. O altă tendință astrală îi poate face pe cei mai în vârstă ursuzi, secretoși sau chiar ostili dialogului.

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!
S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI