Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 24-30 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 23 - December - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 24-30 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 24-30 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Scorpion 24-30 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, Scorpionii vor avea parte de framantari, ingrijorari mai mult sau mai putin motivate, nemultumiri fara o adresa anume, asa… in general, pe viata, pe soarta. Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), Scorpionii vor fi obligati sa faca o serie de drumuri ori sa poarte discutii sau corespondenta in vederea unor reglementari financiare.
Vor face plati mai ales in ipostaza transferurilor bancare, platilor online, integrale sau sub forma de avans pentru un bun ori un serviciu. Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, se vor contura mai multe directii: scurtarea unor deplasari, revizuirea unei atitudini inaintea

unui dialog esential pe o tema spinoasa, informatii care vor schimba datele unei probleme si care il vor obliga pe nativ sa revizuiasca o decizie anterioara, mergand pana la anularea unei promisiuni, renuntarea la o pretentie, reformularea totala a conditiilor pe care acesta le va pune interlocutorilor.
Luna Noua va genera acest factor de noutate, de inedit dar el va fi acceptat cu greutate, va fi luat in calcul impotriva vointei si va fi privit ca o limitare a unor drepturi sau ca o presiune morala greu de acceptat. Intreaga lor conduita va fi precauta, atenta la detalii, rezervata in angajamente. Unii vor fi tacuti, alti banuitori.
Combinatia astrala nu va avea datele necesare pentru a le fi de ajutor Scorpionilor daca acestia vor sustine verificari si examene, vizionari, auditii sau teste mai ales in varianta orala, vorbita, rostita. Secvential, unele persoane pot trece prin tristeti de scurta durata provocate de o relatie sentimentala care li se va parea ca nu merge asa cum ar dori ei. Perioada in care nativii apartinand acestei zodii, atat barbatii cat si femeile, isi vor face iluzii si se vor hrani cu sperante.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI