Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 25-1 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 23 - June - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 25-1 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 25-1 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-1 Iulie 2016. Scorpion 25-1 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 25-1 Iulie 2016

Intre 25 si 27 iunie (pana la ora 11), Scorpionul va trai la maximum influxurile mai multor trigoane pe cele semnele de Apa, principalul segment, unde aceste efluvii astrale se vor revarsa, fiind casa a V-a a sentimentelor. Natura patimasa, posesiva a zodiei ii va impinge pe nativi sa se implice profund intr-o relatie. Totul pare a fi (sau cel putin asta vor si spre asta tind ei, inlauntrul inimii lor) un roman de aventuri – mai romantic sau mai picant -, dragoste si senzualitate sa fie! Contextul astral este favorabil conceperii unui copil, nasterii unui copil, apropierii de o persoana care ar putea juca un rol important, mai tarziu, in viata lor si, cand spun asta, nu ma gandesc la casatorie ci la posibilitatea unei schimbari de drum in viata, a unei evolutii spirituale, etc.

Perioada este minunata pentru toate tipurile de activitati care presupun sensibilitate, talent, emotie artistica, gust, trairi profunde, subtilitate, creativitate. In armonie cu planetele din Rac, cele din Pesti mai pot conduce la revelatii, la trairi mistice, la viata religioasa sau spirituala intensa, in care nativul sa se descopere pe sine, sa-si identifice vocatii si capacitati nestiute. Intre 27 iunie (dupa-amiaza) si 29 iunie (pana la ora 13), va fi o perioada de munca, de efort sustinut, de implicare. Nu sunt excluse mici „furtuni” la locul de munca. Intre 29 iunie dupa-amiaza si 1 iulie (pana la ora 15), tranzitele astrale nu sunt puternice dar ele le vor permite Scorpionilor sa reziste la presiunile de orice fel care se fac asupra lui de catre partenerul de fata, de afaceri, de contract, de catre colaboratori sau de catre partile unui proces in care 4 implicat si nativul. In dupa-amiaza zilei de 1 iulie, vor incepe discutii sau consultari pe teme de bani, bunuri, avantaje sau servicii pe care nativul ar urma sa le primeasca. Nota generala este data de impactul pe care il va avea tranzitul corectat al planetei Marte, Guvernatorul lor, aflat acum in zodia natala si care, le va permite pana pe 2 august a.c. sa aiba initiative inspirate, discrete, eficiente, diplomatice a caror abilitate si valoare se va dovedi mai tarziu.


Horoscop Lunar Iunie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI