Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 26-2 Decembrie2016

Postat de Urania Horoscop On 24 - November - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 26-2 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 26-2 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016. Scorpion 26-2 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, discrete probleme de stare interioara care le pot da genera amplificarea unor nelinisti si nemultumiri mai vechi. Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 persoana acestor nativi va fi pusa la incercare de tranzitele aspre ale momentului. Ei vor fi ingrijorati pentru tot ceea ce tine de un prezent tulbure sau de un viitor nesigur.
Premizele astrale poate ca nu sunt chiar atat de negre pe cat le resimt acum. Totusi, nu este exclus ca o serie din aceste presimtiri sa se adevereasca si, ceva in existenta lor, sa intre in deriva. Una dintre cauze ar putea fi, relatia cu unul dintre membrii de familie sau chiar cu intreaga familiei. Alt motiv ar fi averea ori un patrimoniu comun. Dupa cum, exista si riscul ca evenimente neprevazute, exterioare lor, sa se reflecte in chip negativ asupra sectoarelor si intereselor mai sus amintite.
Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, banii vor fi o problema efervescenta. Multe lucruri sunt posibile, pe sectorul financiar, in acest rastimp, si cam toate detaliile relatiei nativilor cu banii privesc un context juridic, sunt o consecinta legala ori necesita recursul la lege si oamenii legii.
Atentie marita la chestiunile financiare in care intra, direct sau indirect, una sau mai multe relatii cu strainatatea precum si felul in care evolueaza lucrurile la locul de munca pe directia salarii, plati, comisioane etc.
Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, comunicare va fi restransa, re4strictionata, limitata sau precara ( in acest din urma caz, din dorinta sau neputinta nativilor de a depasi psihic niste momente stresante). In mod normal, este vorba de ceea ce romanul defineste prin notiunea generala „ a nu avea chef de vorba”. Dar mai poate fi si o chestiune de optiune in care tacerea e o strategie iar prudenta o forma de aparare.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI