Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 29-4 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 27 - October - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 29-4 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 29-4 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016. Scorpion 29-4 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, perioada care ii poate viza doar pe unii dintre nativi, respectiv pe cei maturi, cu un rol important in societate si care pot fi obiectul unor provocari si al unor atitudini ostile manifestate fatis. Unele dintre aceste obstructii se pot produce in legatura directa cu activitatea depusa la locul de munca.
Alteori, ele vor avea legatura doar cu spatiul public, unde se vor manifesta, de dragul competitiei si al confruntarilor de opinie. Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), contextul astral va fi complex, profund si angajant, in planuri diferite de viata, in functie de varsta, semn de generatie.

In acea perioada, in Scorpion, se vor afla Soarele, Mercur, Luna – Neagra si Luna si se va forma faza de Luna Noua, ceea ce va reprezenta o greutate astrala importanta. Fiecare nativ va trai aceasta etapa in felul sau, in functie de sectorul din zodiac pe care ea il va activa.
Indiferent de pozitia acestei predispozitii astrale din perspectiva hartii astrale personale, ea indica vulnerabilitate si ridica la cote alarmante orice forma de conflict prin escaladarea combativitatii, dublata de asumarea riscurilor.
Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, banii si chestiunile legale privind primirea si administrarea lor vor fi la ordinea zilei. Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, dialogurile vor fi dure, taioase, mustind de agresivitate verbala si intransigenta.
Accentuand un tip de gandire unilaterala (in varianta negativa: simplista, schematica), fixista, excesiv de analitica, dispusa sa scoata din buzunarele ascunse ale memoriei fapte si date cu o precizie uimitoare, de natura sa intimideze adversarul. Aceasta abordare le poate fi insa de folos nativilor daca vor participa la concursuri si examene unde, aceasta „inversunare” poate crea impresia de autoritate in respectivul domeniu profesional.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI