Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 3-9 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - January - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 3-9 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 3-9 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Ianuarie 2015. Scorpion 3-9 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 3-9 Ianuarie 2015

Mercur și Venus vor intra în casa a IV-a și, de acolo, vor crea premizele unor preocupări sau solicitări din categoria „priorități” care îi vor transforma pe mulți nativi aparținând acestei zodii în niște ființe meticuloase, riguroase și hărnicuțe, ba chiar în niște gospodine. Relațiile de familie vor avea o evoluție abruptă și cam bolovănoasă: nimeni nu va ieși neșifonat din aceste confruntări.
Luna Plină din ziua de 5 ianuarie ridică o problemă majoră de comunicare și una de atitudine dar, mai ales, creează premizele unei disfuncții de ordin profesional. Fie locul de muncă trece, ca întreaga instituție de care aparține, prin transformări, fie doar ei vor fi „restructurați”. Dacă lucrează autonom sau pe cont propriu vor fi constrânși de împrejurări să procedeze ei înșiși la schimbări care nu le convin.
După cum, nu sunt excluse conflictele sonore, certurile și acuzațiile care provin de la colegi, șefi etc.

Situația e complicată și de felul brusc dar totodată brutal în care lucrează astrele pe casa muncii lor. Evenimentele au o doză de surpriză și se derulează oarecum neobișnuit sau atipic; de aici și dificultatea în a ține piept acestor provocări astrale. Luna Plină își poate pune amprenta, mai explicit sau mai discret, pe cele două case ale învățăturii, subliniind limitele cuiva și explicând de ce, într-o anume direcție școlară, pedagogică sau de cunoaștere, nu s-au înregistrat progresele, succesele sau rezultatele cuvenite.
Oboseala, plictisul, rutina, dezinteresul, poate chiar o afecțiune ori o suferință morală le-a abătut atenția de la studiu și le-a redus capacitatea de a învăța. Alteori, însă, această fază poate să le dezvăluie nativilor că nu sunt apți pentru o disciplină, că nu au vocație pentru o profesie, permițându-le să înțeleagă de ce se tot pregătesc dar nu reușesc. Această concluzie, odată înțeleasă, îi va obliga să accepte, schimbarea planului de viață sugerat chiar de semnificația pozițiilor Nodurilor Lunare (Sensul vieții și Pedeapsa în viață), care le modelează existența, în prezent.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI