Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 3-9 Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 1 - September - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 3-9 Septembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 3-9 Septembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Septembrie 2016. Scorpion 3-9 Septembrie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 3-9 Septembrie 2016

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), refacere interioara, mai ales in planul psihicului care pare sa-si gaseasca directia. Mici sanse care se vor manifesta discret, despre care nu se stie prea bine de unde vin si cum s-au conturat si care vor ramane, uneori, chiar nativilor invaluite in misterul cotidian.
Din 9 septembrie aici, in casa a XII-a, se va instala intr-un tranzit ce va dura un an, planeta Jupiter care, desi nu va opera pe o casa „activa” ci pe una subtila, va lucra, din umbra, pentru nativi inchizand usa dusmanilor sau deschizand portile unor oportunitati necesare Scorpionilor, in functie de varsta si locul in societate al fiecaruia dintre ei.

Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), se anunta furtuna in sufletul sau in constiinta nativilor: depinde ce le provoaca. Daca este vorba de relatii si sentimente personale atunci va rascoli sufletul. Daca este vorba de actiune, relatii sociale, imagine publica va influenta constiinta Scorpionului care nu va suporta sa fie pus la indoiala sau asezat in locuri care nu-i contin. Moment al revendicarilor, al replicilor dure, al razboiului pornit cu cineva.
In functie de statut, aceste conflicte pot, cobori, treptat, pana la nivelul banal al vecinilor inversunati sau al rudelor infuriate. Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), efortul Scorpionilor este de a face bani din piatra seaca. Unul dintre segmentele cele mai solicitate,in acest scop, va fi cel al prietenilor si cunostintelor care vor fi solicitate sa dea „o mana de ajutor”.
Rugamintile vor suna ca un ultimatum iar dialogurile vor avea aerul constrangerilor morale cu frecvente incursiuni in trecut („ce-am facut eu pentru tine…”, „mi-ai ramas dator…”, etc.). Al doilea sector implicat in acest mecanism va fi cel al relatiilor cu copiii ale caror probleme, sunt, pe masura varstei, substantiale si pe care Scorpionii, in postura de parinti, vor incerca sa le controleze.


horoscop-lunar-septembrie-2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI