Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 30-5 August 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - July - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 30-5 August 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 30-5 August 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 August 2016. Scorpion 30-5 August 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 30-5 August 2016

Pe 30 iulie, banii si iarasi banii sau consecintele financiare ale unor gesturi mai vechi care acum produc efecte. Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), radicalizari ale constiintei, incrancenari pe o idee, o intentie, o atitudine.
Ipostaza nu e prea folositoare, ea fiind, in realitate, rezultatul unei crize de constiinta neconsumata pana la capat, ale carei motivatii functioneaza excesiv pe directia lipsei de suplete, de intelegere a realitatii sau a adecvarii la motiv.

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), unii Scorpioni pot trai un moment esential in evolutia lor sociala, profesionala provocat de forta uriasa de impact a fazei de Luna Noua in Leu (Soarele fiind in domiciliu). In centrul evenimentelor, care se pot produce in acest rastimp sau, cu o marja de toleranta de 1-2 zile in minus sau in plus fata de seara zilei de 2 august a.c., sta notiunea de putere, de autoritate, de exercitare a competentelor, de manifestare a vointei dar si a putintei de a actiona cu „mana de fier”.
Asta nu inseamna ca sunt excluse contestatiile si ripostele pe fondul unor relatii stridente. Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, se contureaza multiple oportunitati legate de asocierile „folositoare”, de relatiile bazate pe o intelegere.
Din 5 august, vor fi favorizate dialogurile, intalnirile, intelegerile, asocierile sau sustinerile reciproce. Nu va fi vorba de sentimente ci doar de interese comune care vor sustine relatiile pana cand prioritatea intereselor individuale ii va desparti. La randul lor, relatiile sentimentale someaza.
Nativi nu au nici chef, nici timp sa se ocupe de persoana draga inimii lor, chiar daca formeaza „o pereche”. Un abandon, o indepartare, o uitare se poate instala acum sau se poate accentua, daca ea s-a instalat deja.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI