Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 30-5 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 28 - May - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 30-5 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 30-5 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 Iunie 2015. Scorpion 30-5 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 30-5 Iunie 2015

Ziua de 30 mai poate trece pe neobservate: o zi ca oricare alta. În schimb, provocarea vine în răstimpul cuprins între 31 mai și 1 iunie când, acești nativi pot să fie supărați, triști, îngrijorați.
Uneori ei își pot masca această stare de spirit, alteori însă pot izbucni în forme mai mult sau mai puțin brutale, depinde de vârstă, educație și natura motivului care le provoacă reacția lor. Motivația poate să fie legată de faptele prezentului dar și de cele din trecut. Uneori există o legătură cu tipul de lovitură a plantei Jupiter care se află în tranzit prin zodia Leului, în casa a X-a a înălțării sociale. Putem să o asemănăm cu lovitura cozii pe care leul (cel real, din junglă) când se pregătește de atac. Iar Jupiter, care, în interpretarea mitologică, nu lovește doar cu și prin trăsnet, poate împrumuta din felul de manifestare al zodiei Leului, pe care acum o locuiește. Fenomenul se numește „îmbibare zodiacală” și explică cum va acționa el, acum și mai târziu, pentru acești nativi. Pe 2 și 3 iunie se vor dedica unor manevre privind banii (mai ales transferuri, relații bancare uneori în relație cu străinătatea.

Contextul astral care patronează axa celor două case ale banilor, a II-a și a VIII-a, precum și producerea fazei de Lună Plină, din 2 mai, chiar pe acest sector ne pune pe gânduri cu privire la utilitatea sau legitimitatea demersurilor la care se vor deda acești nativi în dorința lor de a-și proteja banii. Întrevăd că degeaba cele două planete ce prezidează aceste sectoare, Saturn și Mercur (planeta speculațiilor bănești de moment!) sunt retrograde, ceea ce ar trebui să le dea reticența necesară sau să-i îndemne spre o analiză atentă.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI