Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 31-6 Aprilie 2018

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2018

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 31-6 Aprilie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 31-6 Aprilie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 31-6 Aprilie 2018. Scorpion 31-6 Aprilie 2018

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 31-6 Aprilie 2018

Intre 31 martie şi începutul zilei de 2 aprilie, sectorul celor două case ale sănătăţii va fi provocat de tranzitele momentului, dintre care cei mai important este Luna Plină în Balanţă, din 31 martie, ceea ce va crea complicaţii pe fondul suprasolicitării organismului. Contextul va fi mai puternic resimţit de către cei care se află în convalescenţă după o criză sau o operaţie care le solicită din plin capacitatea de refacere.

indicând faptul că recuperarea nu s-a încheiat. Motiv destul de întemeiat pentru ca acesta să nu mai aibă încredere în tratamentul urmat, în eficienţa medicaţiei sau a procedurilor. Posibile discuţii aprinse cu doctorul plecând de ia aceşti factori care îl alarmează şi-l nemulţumesc. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului şi va netezi drumul spre acele înţelegeri care s-au dovedit, până acum, imposibil de pus în practică. Mic moment de armonie partenerială sau conjugală. între 2 aprilie, după ora 0:58, şi dimineaţa zilei de 4 aprilie, Luna se va afla în tranzit prin Scorpion, dându-le celor care s-au născut în această zodie subtilitate, ambiţie, motivaţie interioară. între 4 aprilie, după ora 8:55, şi seara zilei de 6 aprilie, relaţiile lor cu banii capătă o coloratură oficială. Unii vor fi obligaţi să consulte legislaţia, alţii vor purta discuţii pe tema felului în care urmează să fie plătiţi. Unele prevederi din noul context în care vor munci şi vor fi plătiţi îi pot enerva şi vor avea tendinţa să refuze să semneze contractul sau să accepte clauzele care-i nemulţumesc. Posibile dispute, replici acide, opoziţii formulate răspicat. Nici nu va fi de mirare că, odată ajunşi acasă, vor fi copleşiţi de migrene, insomnii, nervozitate. Din 6 aprilie, după ora 20:02, un amalgam de motive personale sau de împrejurări îi va îndemna să opteze pentru tăcere şi discreţie.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI