Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 6-12 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 4 - February - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 6-12 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 6-12 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Februarie 2016. Scorpion 6-12 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 6-12 Februarie 2016

6 februarie nu ii face pe nativi comunicativi dimpotriva, ei vor fi excesivi de circumspecti fata de orice detaliu personal si, in general, vor fi ostili oricarei pierderi de timp in discutii inutile. In fapt, ei nu prea vor avea chef sa asculte pe nimeni si vor fi concentrati pe chestiunile lor de viata curenta.

Se mai pot concentra pe un subiect de interes personal, pentru a carui lamurire, rascolesc arhive intregi de documentatie in cautarea unui argument temeinic, legal, care le poate sustine, ulterior, o argumentatie. Factorul astral care domina intreaga harta astrala a perioadei cuprinse intre 6 si 12 februarie este cuadratura dintre Marte in Scorpion, si Soarele aflat in tranzit prin Varsator, cu un varf al acestei vibratii puternice si periculoase intre 7 si 8 februarie, cand cele doua planete se vor afla in cuadratura chiar cu faza de Luna Noua. Aceasta etapa va opera intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11), intervenind in relatiile de familie, in sentimentele dintre rude, in interesele lor materiale sau in statutul patrimonial al nativului. Intre 9 si 11 februarie (pana la ora 12) se pot intoarce, uneori cu un sentiment de vinovatie, dar cel mai adesea cu duiosie sau tandrete catre persoanele dragi lor pe care considera ca le-au neglijat in vartejul evenimentelor care i-au luat pe sus. Moment de corespondenta sentimentala si de apropiere afectiva. Uneori, vor simti chiar nevia de a se reabilita in fata unor prieteni pe care i-au suparat.
Intre 11 si 12 februarie, Scorpionii vor fi nemultumiti la tot pasul de ceea ce se intampla la locul de munca, fie ca sunt angajati, fie ca sunt sefi sau patroni. Nativii pot presimti, cu acel „al 6-lea simt”, cine comploteaza impotriva lor. Rastimp al ostilitatii nedisimulate si al reprosurilor directe dar si al tensiunilor nervoase si al „iesirilor” temperamentale.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI