Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 6-12 Mai 2023

Postat de Urania Horoscop On 5 - May - 2023

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 6-12 MAI 2023

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 6-12 MAI 2023. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 MAI 2023. Scorpion 6-12 MAI 2023

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 6-12 MAI 2023

In ziua de 6 mai, Luna le va da Scorpionilor un noian de impulsuri și stări speciale în nota semnului: intuiție, telepatie, hiperactivitate mentală, viață spirituală, funcționare psiho-senzorială în registru mediumnic. între 6 mai, după ora 23:04’, și începutul zilei de 9 mai, principii oneste, dorința de a fi corecți și a respecta textul legii sau condițiile unei înțelegeri ori de câte ori va fi vorba de bani (plăți, încasări, onoare de datorii, efort de a obține beneficii). între 9 mai, după ora 2:33′, și dimineața zilei de 11 mai, sectorul comunicării nu va mai sta exclusiv sub controlul planetei Marte, care nu va părăsi casa a lll-a, dar care va fi modelat și moderat de planeta Venus, care va intra în zodia Racului în ziua de 7 mai.

Până pe 5 iunie, ea va induce o reală suplețe mentală care îi va conduce pe nativi la o înțelege adecvată și profundă a domeniilor abordate în cadrul diferitelor preocupări (studiu, cercetare, proiecte individuale, manifestări colective). între 11 mai, după ora 5:06’, și 12 mai, ecou neplăcut al evenimentelor cu care se confruntă părinții nativilor; încurcături domestice; condiții dificile de împăcare a activității socio- profesionale cu cele familiale sau personale. Relațiile parteneriale pot evolua în cadrul deja trasat de la o vreme: rigiditate, indisponibilitate pentru dialog deschis și concesii, ambiții, neînțelegere a realității (răstălmăciri), întreaga săptămână, cele patru brațe ale Crucii Fixe vor fi ocupate de opt posturi astrale, care vor alcătui multe opoziții și cuadraturi și care vor genera un fel de cupolă astrală apăsătoare care nu le va da nativilor libertatea de mișcare necesară, de unde și un sentiment neplăcut de neputință în a depăși niște bariere ale momentului. Din 12 mai, context interesant pentru cei care activează în domeniul creației artistice și al preocupărilor spirituale pentru câteva zile care trebuie exploatate.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI