Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 8-14 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 6 - August - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 8-14 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 8-14 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 8-14 August 2015. Scorpion 8-14 August 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 8-14 August 2015

Se anunta momente importante pentru acesti nativi cu privire la imaginea publica, numele, notorietatea, succesul, autoritatea sociala sau valoarea lor profesionala. Casa a X-a legata de zodia Leului, fundamentala pentru evolutia individului, pentru ridicarea si implinirea lui pe toate planurile, va fi, intre 8 si 14 august, si mai solicitata.
Nu doar Soarele va lucra acolo intens ci si Venus retrograda, prezenta langa un Marte furtunos si implacabil, vor pune intr-o ecuatia conflictuala, in functie de logica vietii fiecarui nativ, viata de fiecare zi a Scorpionilor.
Aceasta combinatie astrala va creea efecte pana in a doua jumatate a lunii septembrie a.c. ridicand la un nivel foarte ridicat cota de alarma. In plus, din 11 august, dispare protectia Marelui Benefic, care a stat aici timp de un an. Jupiter va intra, din acea zi, in casa aliatilor si prietenilor de conjunctura unde va cunoaste o stingere a entuziasmului.
Relatiile se vor tria, de acum in acolo, si se vor mentine strict pe baza interesului material, pe pragmatism.

Conflicte interioare si ostilitati intre partenerii de toate categoriile (8 august), discutii fara sfarsit despre bani ori consultari pe chestiuni financiare si administrative (9 si 10 august). Tendinta de izolare necesara unei analize atente a situatiei de moment (11 si 12 august).
Prezenta publica, confruntari de opinii, implicare in chestiuni oficiale (13 si 14 august) cu impact mai mult sau mai putin intens resimtit de catre nativ, in functie de varsta actuala si de locul si rolului lui in societate. 8 si 11 august – o perioada legata de riscuri personale, de incercari in planul echilibrului sufletesc si de ingrijorari sau nemultumiri cu privire la evolutia unei situatii in care sunt implicati.

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI