Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 9-15 Martie 2024

Postat de Urania Horoscop On 8 - March - 2024

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 9-15 Martie 2024

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 9-15 Martie 2024. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 9-15 Martie 2024. Scorpion 9-15 Martie 2024

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 9-15 Martie 2024

Intre 9 și 11 martie, universul emoțiilor și al sentimentelor va fi avantajat de numărul mare de planete în zodia Peștilor (5!), de Luna Nouă în Pești, din 10 martie, și de intrarea planetei Venus, în același semn, pe 11 martie, care va permite, până pe 5 aprilie, celor care trăiesc povești de dragoste, să fie fericiți, să dezvolte armonios o relație, să înceapă una nouă, să se încarce de bucuriile unor trăiri speciale; contextul este valabil și pentru părinții născuți în Scorpion în relația cu copiii lor. Cei care desfășoară activități de creație sau de interpretare artistică vor fi într-o formă de zile mari: inspirați, profunzi, intuitivi, ridicând actul artistic pe care îl susțin la un nivel superior și culegând succesul binemeritat.


între 11 martie, după ora 02:20′, și începutul zilei de 13 martie, stres la locul de muncă sau legat de condițiile profesionale și salariale care se petrec în instituția unde își desfășoară activitatea curentă. Nemulțumirile nu se vor risipi în cele două-trei zile invocate, pentru că,pe fondul întrării planetei Mercur, în ziua de 10 martie, în zodia Berbecului, în care va rămâne până pe 15 mai, buna comunicare va fi viciată, diminuând șansele unei înțelegeri corecte. între 13 martie, după ora 02:29’, și zorii zilei de 15 martie, relațiile parteneriale nu vor fi, în linii mari, nici mai rele, nici mai bune decât s-au arătat a fi până acum. Totuși, ziua de 14 martie vine cu o notă conflictuală plină de surprize din cauza unei duble cuadraturi care provoacă reacții bruște, nervi încordați, ostilitate accentuată fie, direct, în planul relațiilor parteneriale, fie, indirect, prin implicarea unuia sau a mai multor membri de familie care vor lua atitudine și nu vor accepta compromisurile. Din 15 martie, după ora 05:16’, discuții și informări pe teme fiscale, financiare, legale, administrative, privitoare la o chestiune patrimonială.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI