Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 9-15 Septembrie 2023

Postat de Urania Horoscop On 8 - September - 2023

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 9-15 Septembrie 2023

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 9-15 Septembrie 2023. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 9-15 Septembrie 2023. Scorpion 9-15 Septembrie 2023

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 9-15 Septembrie 2023

Intre 9 și 10 septembrie seara, nativii vor fi puși în situația de a cocheta sau de a accepta o serie de idei noi față de care, având numeroase obiecții, vor dezvolta o reacție de respingere și refuz; atitudine rigidă, conservatoare în planul ideilor superioare (atașamente, convingeri, credințe) pe care le vor apăra de deformările și tendințele de modernizare. între 10 septembrie, după ora 19.36, și dimineața de 13 septembrie, posibil moment favorabil în carieră, succes în plan profesional, inițiativă (decizii, prestație profesională)

apreciată de colegi, de specialiști sau de publicul larg, dar care îi vor face pe rivali „să-și dea arama pe față”, aceia lăsând să se vadă intențiile și trăirile lor mai puțin „onorabile” (invidie, ostilitate, desolidarizare, subminare, minimalizare a valorii Scorpionilor). între 13 septembrie, după ora 8.18, și seara zilei de 15 septembrie, cele două case ale relațiilor personale, de prietenie sau de dragoste pentru cei apropiați lor, vor evolua sub semnul Lunii Noi în Fecioară, din 15 septembrie, care va introduce o notă de răceala afectivă, de logică, de măsură, de analiză cerebrală a respectivelor persoane și de pragmatism, ceea ce le va fi util acestor „pătimași” pe ideea inhibării unor exagerări sentimentale și tulburări interioare în beneficiul măsurii și al bunului simț. Posibile reevaluări sau chiar răzgândiri în plan partenerial ale implicării nativilor în activități comune alături de unele persoanele apropiate lor dintr-un accentuat impuls de prudență. Din 15 septembrie, după ora 20.45, cele două case ale sănătății vor sta sub semnul unor stări organice difuze, greu de explicat din punct de vedere medical, care nu le vor da nativilor posibilitatea să trăiască la întreaga lor capacitate, pentru că vor fi tracasați de dezordini fluctuante, de mică intensitate, în plan fizic sau psihic, dar neclare și solicitante.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI