Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Seful Balanta

Postat de Urania Horoscop On 16 - May - 2014

Horoscop Urania Seful Balanta

Horoscop Urania Seful Balanta

Cele ce îl propulsează în poziţii de vârf sunt înţelepciunea, profesio nalismul, distincţia, diplomaţia şi talentul de a-şi face relaţii. Caută să conducă fără să perturbe echilibrul şi armonia. E politicos, îţi explică ce e nevoie să ştii, dar dincolo de calmul aparent, înregistrează toate aspectele, atât cele bune, cât şi cele rele. Când apar conflicte între subalterni, ascultă argumentele de o parte şi de alta şi judecă fără părtinire. Lucrează excelent în colaborare, dar când se confruntă cu o problemă importantă, preferă să o rezolve singur. Dacă e pus în faţa mai multor soluţii alternative, are dificultăţi în a decide pe care să o adopte. Este un şef politicos, just şi onest.
La angajaţi apreciază inteligenţa, raţiunea, cooperarea, tactul şi aspectul plăcut. în general se înţelege mai bine cu cei de sex opus.
Subalternii care doresc să-i intre în graţii au mai multe şanse dacă adoptă o ţinută business sau clasică, îşi aranjează biroul cu gust, îşi fac „temele” cu grijă, perfecţionându-se continuu în meseria lor, dacă se comportă decent (în nici un caz familiar!) şi evită orice fel de scene. Cu nici un chip nu trebuie să se lase păcăliţi de amabilitatea şefului Balanţă – dacă greşesc în mod repetat, pot să fie convinşi că îi va taxa fără milă.

Pentru cei ce speră la o primă sau la o mărire de salariu… să fie clar de la început – dacă nu merită, nu capătă nimic în plus. Dacă merită, şeful Balanţă va cântări bine cât şi pentru ce, în corelaţie şi cu performanţele celorlalţi. Ţine foarte mult să fie echitabil. Petentul trebuie să-şi apere cauza calm, cu argumente clare, fără emoţii şi revendicări. Şeful e de sex opus? Atunci, aspectul plăcut i-ar putea aduce angajatului un mic avantaj.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI