Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 26-2 Decembrie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Decembrie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Seful Gemeni

Postat de Urania Horoscop On 16 - May - 2014

Horoscop Urania Seful Gemeni

Horoscop Urania Seful Gemeni

Ajunge în top mai mult graţie norocului sau personalităţii scânteietoare decât efortului. Este super inteligent, iscusit, maleabil şi plin de idei, dar… se plictiseşte repede. Circulă mult, şi aşa ajunge să cunoască piaţa, să stabilească noi contacte, să intre ad-hoc în negocieri inspirate. Altfel, e dezordonat şi inegal: sare de la un obiectiv la altul, azi e pus pe fapte mari, mâine parcă e aterizat de pe altă planetă. Deşi uneori e exasperant, e un şef simpatic, optimist, cu simţul umorului şi lipsit de ranchiună.
îşi alege subalterni isteţi, vioi, creativi, tineri sau cu spiritul tânăr. Ca un angajat să-i fie pe plac, trebuie să vină cu idei noi, să-l ajute să se organizeze, să-l degreveze de corvezile practice şi să-i spună, din când în când, un banc bun. Poate să-i propună schimbări de decor sau să mute pur şi simplu mobilierul de birou o dată pe trimestru – îi place noutatea. în tratative trebuie să facă apel la logică şi nu la sentiment – şeful Gemeni se fereşte cât poate de emoţie, mai ales la serviciu!

Cine se gândeşte să ceară o primă sau o mărire de salariu… trebuie să pândească o ocazie relaxată (care să pară cât mai întâmplătoare) în care să deschidă discuţia despre beneficiile pe care le-a adus în ultima vreme firmei, numai şi numai pentru că a fost foarte bine informat. în treacăt, ar putea să se plângă cât de mult îl costă publicaţiile de specialitate, Interne tul, telefoanele, cafelele sau berile celor de la care culege informaţii…

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Decembrie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.11.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI