Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Seful Sagetator

Postat de Urania Horoscop On 16 - May - 2014

Horoscop Urania Seful Sagetator

Horoscop Urania Seful Sagetator

Ajunge în vârful ierarhiei datorită norocului, simţului oportunităţii şi relaţiilor înalte. E un şef vesel şi plin de vitalitate, cu viziune şi curaj. Are nevoie de spaţiu – 8 ore la birou îi seacă imaginaţia şi-i taie elanul. Daca ar putea, ar ţine-o tot în călătorii de afaceri! Uneori e arogant şi lipsit de diplomaţie sau îşi iese din fire la nervi. Dar e sincer şi generos, iar exuberanţa, umorul şi disponibilitatea de a ajuta la nevoie îi fac pe subalterni să-i treacă cu vederea defectele.
Se consideră special şi speră ca echipa din subordine să fie cel puţin la fel de strălucită ca el. Aşteaptă prea mult de la cei cu care lucrează – nu din cauză că ar fi exigent, ci fiindcă nu are o percepţie pragmatică a realităţii. Dacă un angajat vrea să fie apreciat, trebuie să fie energic, plin de iniţiativă, să pună suflet în ceea ce face şi să-l ajute să-şi organizeze treburile mărunte. Să râdă din inimă la bancurile lui şi să-i spună din când în când o poantă bună.

Cine se gândeşte să ceară o primă sau o mărire de salariu… să îndrăznească ! Chiar dacă îl refuză, îl va admira că a încercat. Poate să-i dea o replică paralizantă sau să-i promită şi să se răzgândească pe urmă. Sau, să-i acorde o recompensă mai mare decât spera! Cât despre motivele cererii, ar putea înţelege, spre exemplu, un angajat care i-ar spune că vrea să plece în vacanţă în Trinidad Tobago, să-şi construiască un balon sau să-şi cumpere o maşină de curse.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI