Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 1-7 Mai 2021

Postat de Urania Horoscop On 30 - April - 2021

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 1-7 Mai 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 1-7 Mai 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 1-7 Mai 2021. Taur Saptamana 1-7 Mai 2021

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 1-7 Mai 2021

Intre 1 și 2 mai seara, nativii vor constata că sunt blocați din perspectiva capacității de afirmare a unor idei sau convingeri pe care se vor simți obligați să și le reprime pentru că simpla lor rostire în public le-ar putea știrbi autoritatea, simpatia sau încrederea din partea unor oameni cu care vor intra în contact (colegi, superiori, mediu profesional, public larg). Moment al constrângerilor în plan ideologic, religios sau cultural/social/ profesional.

între 2 mai, după ora 22:30, și dimineața zilei de 5 mai, situații speciale, urgente, majore prin răspunderea și greutatea unor decizii ori prin impactul pe care îl vor avea asupra relațiilor socio-profesionale. Schimbări în funcție dar și posibile urcări în rang. Pe 4 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și, până pe 11 iulie, va tranzita acest semn, în care va parcurge și o retrogradare, ceea ce explică șederea îndelungată, de peste două luni, în zodia pe care o guvernează. Acest tranzit va înlesni deciziile bazate pe o atitudine pragmatică cu privire la posibilitatea de a specula oportunitățile menite să le sporească veniturile prin desfășurarea unor activități profesionale sau alternative, în funcție și de abilitățile personale. între 5 mai, după ora 5:09, și 7 mai, la prânz, atmosferă plăcută, relaxată menită să le permită nativilor să se simtă bine în preajma prietenilor; simpatie reciprocă, comuniune sufletească. Din păcate, în același răstimp, vor funcționa douăsprezece cuadraturi pe direcția Taur/Vărsător care vor accentua conflictele interioare dar și disputele cu factorii importanți care îi pot împinge spre decizii radicale cu privire la viitorul vieții lor profesionale. Din 7 mai, după ora 14:53, și, ulterior, pe 8 și 9 mai, momente de stres, de insomnie, de agitație, de nervozitate, instabilitate interioară; stări organice dizarmonice resimțite pentru scurt timp.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI