Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 1-7 Noiembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - October - 2014

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 1-7 Noiembrie 2014

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 1-7 Noiembrie 2014. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 1-7 Noiembrie 2014. Taur Saptamana 1-7 Noiembrie 2014

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 1-7 Noiembrie 2014

Pe 6 și pe 7 noiembrie, Luna le va tranzita semnul natal, dându-le ceva mai mult chef de viață, accentuând sau stabilizând niște dorințe, de cele mai multe ori privind registrul personal, intim, particular, și nu de maximă importanță: mici plăceri, mici concesii, mici răsfățuri culinare, cosmetice sau de reprezentare. Totuși, pe 7 noiembrie, imediat după miezul nopții, la ora 0:22^ se va produce faza de Lună Plină cu Soare în Scorpion și Luna, în opoziție, în Taur. Este Luna Plină a acestor nativi, eveniment care îi face să ia act că ceva din existența lor, întocmit pe un aspect similar acum un an, se încheie și că ceva nou apare în viața lor. Registrul vizat este cel al relațiilor parteneriale, conjugale, de afaceri, procesuale sau doar conflictuale.

Chiar și așa, momentul este unul delicat: unele relații se pot termina pe fondul invidiei sau geloziei, colaborările pot sfârși lamentabil pe fondul unor gesturi egoiste sau incorecte, iar alteori o serie de contracte se pot reformula pe baza unor clauze care nu convin. Taurii vor simți că sunt forțați să accepte ceva ori sunt constrânși să cedeze într-o privință. Aspectul critic se intensifică între orele 16-18, colorându-se cu un posibil conflict, cu o luare de atitudine fățișă, cu un refuz al situației limită în care sunt puși. Întreaga zi meditează la ceea ce li se întâmplă și, brusc, după-amiaza, nu mai rabdă păcăleala sau manipularea și trec la atac. Delicata ipostază se poate manifesta, în cazul unora, în legătură cu relațiile de familie.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI