Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 1-7 Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 29 - September - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 1-7 Octombrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 1-7 Octombrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 1-7 Octombrie 2016. Taur Saptamana 1-7 Octombrie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 1-7 Octombrie 2016

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, nativii vor fi obligati sa faca o serie de concesii, sa se plieze pe o situatie de moment la locul de munca ori sa faca uz de diplomatie pentru a-si pastra statutul in institutia unde activeaza si de unde primeste bani.
Pentru unele persoane, daca acestea se afla in litigii de munca cu un angajator, se poate ajunge la o hotarare finala, in favoarea lor, pot obtine ceea ce revendica sau pot fi readusi sa lucreze in conditiile contractuale stabile mai demult si incalcate prin masuri abuzive comise impotriva lor, fata de care Taurii s-au ridicat cu pretentii, contestatii, revizuiri sau procese.

Din 7 octombrie, acest context va beneficia de o alta ipostaza astrala, aceea ce rezolvarii pe calea negocierii. Perioada favorabila unor discrete ameliorari ale unor simptome organice. Nevoia de a face mai multe consulturi medicale, de a verifica un set de analize cu un al doilea, efectuat in conditii mai bune, mai performante din punctul de vedere al aparaturii sau al acuratetei tehnico-medicale precum si nevoia de a obtine un al doilea punct de vederea medical asupra oportunitatii unei interventii chirurgicale, al unui tratament, al unei abordari terapeutice de orice natura.
Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, starile de spirit ale momentului nu sunt de loc un aliat al nativilor daca acestia vor aborda pe cineva pentru a-si rezolva o problema. Indiferent cum se vor exprima sau cum vor pune problema, ei vor irita preopinentul si vor starni reactii negative.
Riscul de a se pronunta hotarari sau de a se lua decizii in defavoarea lor pe fondul unui conflict mai vechi (divort, partaj, iesire dintr-o asociere de afaceri, renuntare la un colaborare, intreruperea unui contract). Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, intentii oneste cu privire la intrarea in legalitate intr-o chestiune patrimoniala.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI