Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 10-16 Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 8 - October - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 10-16 Octombrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 10-16 Octombrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015. Taur Saptamana 10-16 Octombrie 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015

Intre 10 si 11 octombrie dimineata viata unor dintre acesti nativi se concentreaza pe problemele legate de cresterea si educatia copiilor ori de problemele acelora personale daca aceia au depasit varsta adolescentei.
Incepand cu 10 octombrie in acest sector astral intra Sensul vietii (Nodul Nord al Lunii) care le pune tuturor probleme de principiu si de optiune de viata in legatura nu doar cu copii (daca ii au) cat si cu privire la viata lor afectiva de care nu sunt multumiti.
De aceea, nota generala, pentru viitor, este indreptata spre asezarea intr-o albie de viata corecta, simpla, fara complicatii si conflicte chiar daca ea nu va straluci de romantism si caldura sufleteasca.

Intre 11 octombrie dupa-amiaza si 14 octombrie se anunta evenimente ce au nota „inceputului”, a unei ipostaze noi de munca, nu intru totul acceptata de catre nativi, care pastreaza rezerve cu privire la felul in care va evolua situatia. Pe aceasta directie, primele nemultumiri sau confruntari dure, manifestate deocamdata in plan verbal, se vor inregistra chiar pe 16/17 octombrie.
Din punctul de vedere al sanatatii, intre 16/17 octombrie consultarile medicale poarta un sambure de neintelegere si disconfort. Nu va luati dupa interpretarile medicale alarmiste sau radicale. Mai asteptati 1- 2 saptamani pana sa luati o decizie si, evident, consultati si alti specialisti.
Intre 14 si 16 octombrie dimineata, unii Tauri isi fac ambitia cu cineva care sta de-a curmezisul interesului lor sau care-i sicaneaza. In dupa-amiaza aceleiasi zile de 16 octombrie, ei incearca sa rezolve o chestiune materiala, un avantaj, un castig potential prin contacte verbale, corespondenta sau doar prin planuri in care vizeaza o persoana ori o institutie din afara tarii.

Horoscop Lunar Octombrie 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI