Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Mai 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Mai 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 11-17 August 2018

Postat de Urania Horoscop On 10 - August - 2018

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 11-17 August 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 11-17 August 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 11-17 August 2018. Taur Saptamana 11-17 August 2018

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 11-17 August 2018

între 11 şi 12 august dimineaţa, intervenţie autoritară în chestiunile de familie. Reluarea unor teme mai vechi, nelămurite sau încâlcite, pe care Taurii vor avea tendinţa să le tranşeze fără prea multe menajamente. Pe 11 august va avea loc faza de Lună Nouă în Leu, care va da acestui sector o dinamică aparte, punând în discuţie patrimoniul personal sau pe cel în regim de co- proprietate cu părinţii ori bunicii.

Situaţii critice în plan public, social, profesional, care aruncă o umbră de nelinişte asupra bunurilor deţinute de un nativ şi care va lua măsuri de protejare a averii sale. între 12 august, după ora 8:59, şi 14 august dimineaţa, calcule sentimentale, cântărire “la rece” a unor frământări afective care îl plictisesc pe câte un nativ, care îşi propune să vadă cât mai merită să investească într-o relaţie care nu merge prea bine. Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie-16 mai 2018, şi va reedita secvenţele de viaţă care s-au derulat în acea perioadă, mai ales între 12 şi 16 mai, influenţându-i pe cei care au Ascendentul între 27° şi 29°59’ Capricorn. Etapă, care va dura până pe 11 septembrie, va privi casa a IX-a a conştiinţei înalte, a studiilor superioare, a perfecţionării şi a reprezentărilor despre lume şi viaţă. între 14 august, după ora 7:56, şi 16 august la amiază, ameliorări, uneori semnificative, ale stării de sănătate, alterate în ultima vreme de disfuncţii care dispar ca prin minune ori care sunt pe cale să dispară definitiv. Nu vă iluzionaţi că medicamentele îşi fac efectul: vor contribui şi astrele la asta. între 16 august, după ora 11:56, şi 17 august, Taurii ar putea constata că unele persoane, considerate grosso modo “parteneri”, devin ostile, necooperante, egoiste sau periculoase. Neplăceri în pian profesional, care lezează imaginea nativilor în funcţie de jocul şi rolul lor în societate.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Mai 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.05.2021 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culi¬nar: salată cu crutoane.

14 mai - Paul Ehrlich, Thomas Gainsborough, Otto Klemperer, Laszlo Kovacs, Bobby Darin, George Lucas, Robert Zemeck-is, David Byrne, Tim Roth, Jose Da Silveira, Cate Blanchett, Danny Wood.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI