Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 12-18 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - December - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 12-18 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 12-18 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015. Taur Saptamana 12-18 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015

Intreaga saptamana analizata de noi le aduce celor nascuti in Taur provocarea subtila, versatila si anevoioasa a planetei Venus, in Scorpion, in opozitie cu Soarele lor, gravitand in jurul afacerilor, relatiilor parteneriale, vietii conjugale, proceselor etc.
Aceasta prezenta nu este favorabila, pentru ca ii indeamna pe unii sa alunece pe panta „artificiilor”, creandu-si singuri vulnerabilitati relationale, crezand ca solutiile lor de moment sunt o dovada de diplomatie, cand, de fapt, va fi vorba doar de manevre, subterfugii si invaluiri.

In dimineata zilei de 12 decembrie, tot ceea ce tine de strainatate (oameni, institutii, afaceri, interese materiale, acte oficiale ce privesc bani si bunuri) se pune cu intensitate sau cu un aer de urgenta.
In restul zilei de 12, pana pe 14 decembrie, gandurile acestor nativi devin excesiv de pragmatice, de terre à terre, iar preocuparile lor se vor axa pe notiunea de „calcul” care poate privi latura muncii, activitatea profesionala curenta sau aspectele secrete de viata personala ce trebuie tinute sub lacat, armonizate cu provocarile din afara. De aici si o nuanta de stres sau de alarma interioara.
Din a doua parte a zilei de 14 decembrie pana pe 16 seara (ora 20), sunt posibile (dar nu obligatorii) micile surprize legate de imagine, nume sau vocatie profesionala ori de „puneri in pagina” ale unui nativ de catre un partener.
Pe 17 si 18 decembrie, tendinta Taurilor este sa se impace cu o mare parte dintre cunoscuti aratandu-se, pentru asta, buni, generosi, intelegatori, iertatori, cumsecade, cooperanti, afabili.
Si totusi, mai ales pe 18 decembrie, ceea ce pot primi ei ca raspuns de la prieteni, persoane dragi, copii, iubiti, apropiati nu este in nota dorita, asteptata sau provocata de ei, abil. De aceea, pe aceasta directie, este de luat in calcul un refuz, o respingere, o instrainare.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI