Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 12-18 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - November - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 12-18 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 12-18 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Taur Saptamana 12-18 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, preocupari privind intocmirea unor acte, pentru obtinerea unor avize sau aprobari in chestiuni ce au o legatura directa sau indirecta cu un castig, un avantaj material sau. Uneori, aceste demersuri se pot desfasura incet, in ciuda multor diligentei (audiente, intrevederi, etc.).
Departarea sau distanta pot fi cauza acestei asteptari indelungate. Din 12 noiembrie, Mercur va intra in casa a VIII-a iar Venus va incepe sa tranziteze casa a IX-a. Atentie in ziua de 12 noiembrie la escaladarea unui conflict, la complicarea unui proces prin dezvaluirea unor aspecte ce complica evolutia unui proces.

Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), persoana lor va intra in conflict cu exigentele sociale sau profesionale care par sa ridice, in permanenta, bariere in calea afirmarii lor. Si relatiile parteneriale pun probleme esentiale: pastreaza casnicia, accepta in continuare un contract incheiat cu mult timp in urma, chiar daca multe dintre clauzele lui nu mai pot fi onorate? Ce va invinge: interesul personal, diplomatia, castigul material cu orice pret, onorabilitatea?
Pe 15,16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), se vor contura idei si solutii cu privire la castigul banesc rezultat din munca proprie. In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, se vor naste frecvente prilejuri pentru Tauri sa se mediteze asupra oportunitatii de a face declaratii, de a-si face cunoscut punctul de vedere.
In aceasta situatie, nu comunicarea va fi deficitara ci interesele sau scrupulele pe care si le vor face ori de cate ori vor fi pusi in situatia sa vorbeasca despre sine. Drumurile pot fi dificile in masura in care nu vor fi contramandate sau amanate. Se contureaza contradictii interioare: vor dori ceea ce pana mai ieri respingeau, vor evalua cu mult spirit critic oamenii, ideile si situatiile cu care se vor confrunta.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI