Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 12-18 Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - September - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 12-18 Septembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 12-18 Septembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Septembrie 2015. Taur Saptamana 12-18 Septembrie 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 12-18 Septembrie 2015

Intreaga saptamana viitoare ramane armonica pe relatia cu familia din care provin. Contextul favorizeaza toate initiativele si demersurile legate de casa, locuinta, un bun patrimonial (vanzari, inchirieri, contracte de uzu-fruct, etc.).
Planetele din Fecioara se afla in relatie armonica cu Soarele lor si, pentru unii, faza de Luna Noua din 13 septembrie poate sa le aduca, mai ales daca sunt tineri, apropierea de o persoana pe care mai mult o pretuiesc si o admira decat o iubesc.
Nu vreau sa sugerez ca este vorba de povesti de dragoste al caror substrat este doar interesul material, desi, in subsidiar, el exista, ci mai mult ca este vorba de o atitudine practica ce ii mana spre persoane in preajma carora ei pot gasi ceea ce le trebuie in acest moment: stabilitate relationala, securitate afectiva,

protectie sociala, adica acel indemn celebru „alege cu capul, nu cu inima” care, pentru unii, acum, functioneaza perfect.
Patima si fiorul se exclud. Tendinta de a se rigidiza relatiile cu copiii, mai ales acolo unde situatia este complicata de varsta (mai mare) si temperamentul (dificil), greu educabil, al fiului sau al fiicei. Luna Noua le permite chiar aceasta schimbare in abordarea unor secvente familiale dificile.
Intre 14 si 16 septembrie unii pot fi preocupati de aspectele „aeriene” ale relatiilor de munca : zvonuri, soapte, informatii care trec din gura-n gura, mici schimbari de atitudine in functie de cele auzite, vazute sau citite; totusi nu este bine sa se tina cont atat de mult de latura trecatoare, volatila a acestor informatii.
Uneori, discutii si situatii, neplacute pe moment, la locul de munca. Intre 16 septembrie dupa-amiaza si 18 septembrie, iritare sau spirit revendicativ in micile sau chiar marile relatii parteneriale. Crispare in familie. O veste buna: Saturn pleaca din casa a VII-a a contractelor din 18 septembrie.Horoscop Lunar Septembrie 2015
 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI