Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 13-19 Octombrie 2018

Postat de Urania Horoscop On 12 - October - 2018

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 13-19 Octombrie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 13-19 Octombrie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018. Taur Saptamana 13-19 Octombrie 2018

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018

Intre 13 şi 14 octombrie seara, complicată va fi evoluţia tuturor tipurilor de discuţii, explicaţii şi tentative de apărare a nativilor în fata unor acuzaţii. Multe dintre “atacuri” vor fi nefondate, ele bazându-se pe răstălmăcire şi reacredinţă. Uneori, ar putea fi vorba de coalizarea duşmanilor împotriva câte unui Taur.

Evoluţie periculoasă în plan procesual. Atenţie la ce spun şi cum se poartă martorii (duplicitar sau de rea-credinţă), la felul în care se desfăşoară o procedură (anchetă, cercetare, audiere, strângere de probe). Nu este momentul pentru a se încheia acorduri scrise: ele vor conţine clauze abuzive, “şmecherii” menite să fie speculate mai târziu în favoarea adversarilor. Certuri între soţi, despărţiri, ameninţări, lipsă de onestitate, tentative de păcălire. împăcările vor fi trecătoare şi, pe fond, cauza nu se va rezolva până nu se vor epuiza şi nu se vor dejuca planurile partenerului care nu joacă cinstit. Dorinţa de a da o direcţie corectă, onestă încercărilor de a intra în posesia unei cote-părţi dintr-o succesiune sau dintr-un partaj. între 14 octombrie, după ora 22:17, şi dimineaţa zilei de 17 octombrie, contradicţii între ceea ce cred şi ceea ce ar trebui să pună în practică nativii. Moment al maturizării, al resemnării sau al despărţirii de idei, oameni şi proiecte în care nativul a crezut şi în care, acum, nu se mai regăsesc. între 17 octombrie, după ora 10:36, şi 19 octombrie, evoluţie surprinzătoare, care poate afecta imaginea unui nativ, percepţia publică despre valoarea sau competenţa lui ori despre seriozitatea abordării chestiunilor profesionale. Context general care se poate concretiza şi prin alte evenimente, încercări sau provocări în funcţie de specificul caselor activate de Careul în T pe semne Fixe din harta naşterii fiecăruia. Posibilă echilibrare a relaţiilor la locul de muncă sau intrare în vigoare a unor prevederi care le convin lor, ca angajaţi.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI