Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 15-21 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 13 - August - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 15-21 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 15-21 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 August 2015. Taur Saptamana 15-21 August 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 15-21 August 2015

Saptamana analizata de noi incepe cu un factor de stres legat de rudele si apropiatii casei si sfarseste pe 20/21 august cu enervari si iritari conjugale sau parteneriale. Desi sunt mai multe planete in zodia Leului (casa a IV-a), pe 15 august nu se intrunesc doar factori pozitivi ci si factori ce pot alimenta chestiuni mai vechi.
Partile implicate se aprind in discutii motivate de tot felul de orgolii, vanitati si ambitii ce mentin tensiunea. Relatia proasta Soare/Saturn le poate crea insa, altora, in functie de logica vietii fiecaruia, griji majore pentru casa, patrimoniul sau averea familiei.
Pe acelasi fir logic, se poate explica si tendinta de a recurge la „artificii” a unor nativi, daca se afla in mijlocul unui conflict sau a unui proces in derulare. Pe 16 si 17 august, parintii nascuti in acest semn zodiacal se implica intens in chestiunile de viata si educatie ale copiilor, incercand sa-i aduca pe drumul cel bun prin control, organizare, metoda si munca de lamurire.
Pe 18, 19 si 20 august dimineata, unii Tauri cauta alternative la un loc de munca. Intre 20 august dupa-amiaza si 21/22 august, tendinta generala este, cum zice romanul, „sa se ia de toata lumea” si, ca un

facut, toata lumea ii supara prin ceea ce face sau spune.
Unele conflicte se pot naste prin interventia neinspirata ale unuia dintre soti in problemele de familie ale partenerului de viata sau invers, ale parintilor si socrilor, chiar daca, pe fond, intentia acelora de a lamuri si rezolva o situatie este onesta.
O alta directie astrala poate oricand, intre 15 – 21 august, sa ofere o informatie, sa permita o constatare sau o descoperire menita sa puna intr-o alta ecuatie, natura unui interes personal vadit de cineva din familie, fapt ce nu va putea fi tinut prea mult timp sub tacere. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI