Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 16-22 Aprilie 2016

Postat de Urania Horoscop On 14 - April - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 16-22 Aprilie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 16-22 Aprilie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Aprilie 2016. Taur Saptamana 16-22 Aprilie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 16-22 Aprilie 2016

Pe 16 aprilie, continua faza impetuoasa manifestata de catre Tauri in directia membrilor de familie sau a chestiunilor ce tin de avere, gospodarie, casa, avantaje. Intre 17 si 19 aprilie (pana la pranz), Taurii renunta la postura de „coordonatori totali” si revin la chestiunile pragmatice. Una dintre aceste tendinte astrale le poate veni in ajutor daca intentioneaza sa intervina in eficient si discret in relatia lor cu copiii.

Totusi, nu vor fi putini cei care vor sesiza ca, intre ei si o serie de cunoscuti, apar diferente de opinie care ii obliga sa se distanteze de aceia mai ales daca in joc intra componenta „strainatate” sau un beneficiu ravnit. Ostilitati si atitudini refractare ale lor dar si ale celor cu care se lupta, personal sau oficial, in justitie, in legatura cu partaje, testamente, mosteniri, recuperarea unor bani sau intrarea in posesia unor bunuri. Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, nativii vor trece prin momente de enervare, panica provocate de alterarea regimului de munca. Taurii pot intui existenta unor dusmani ori pot primi un sprijin nebanuit prin care sunt avertizati de existenta acelora si de manevrele lor ascunse. Stare de tensiune interioara si revolta; unii, mai temperamentali, de-a dreptul vor „fierbe”. Pe 19 aprilie, la ora 18:30′, Soarele va intra in zodia lor natala si, timp de o luna, va fi aliatul lor de nadejde. Atentie sporita pe 21 aprilie, intre orele 19-21, la un conflict de munca, la o surpriza ce priveste locul de munca si relatiile cu conducerea, sau cu colegii lor. Sanatatea, mai ales de segmentul vascular/cerebral, trece prin cod galben de risc. Pe 22 aprilie, pe casa contractelor si parteneriatelor, se instaleaza faza de Luna Plina in Scorpion care, fireste, nu le este de loc favorabila. Risc de conflict major, de atac la persoana sau de evolutie dramatica a conflictelor conjugale, avand ca motiv central o manevra deloc eleganta sau o revarsare de furie, gelozie si egoism.


Horoscop Lunar Aprilie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI