Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 18-24 Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 16 - June - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 18-24 Iunie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 18-24 Iunie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Taur Saptamana 18-24 Iunie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 18-24 Iunie 2016

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), cele mai importante evenimente vor fi cele determinate de problemele banesti sau de aspectele cu pondere in existenta lor actuala sau de viitor care privesc un beneficiu, castigurile sau posesiunile materiale pentru a caror realizare fac eforturi de ordin legal doar ca, pe directia caselor II – VIII, se vor ridica blocaje sau neputinte personale (nu e de competenta lor ci a unei institutii, se vor lovi de un cadru legislativ, etc.).

Apogeul acestor restrictii se va produce in ziua de 20 iunie, cand se va produce faza de Luna Plina in Sagetator. Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, Taurii vor lua cunostinta de un context nou in planul comunicarii, al schimbului de idei si informatii, al drumurilor sau al unor etape ce tin de pregatirea scolara si profesionala, determinate de tranzitul planetei Venus (din 18 iunie) si al Soarelui (din 21 iunie), ceea ce ii va obliga sa faca fata unor indispozitii de moment.
Uneori, asupra lor se va abate lipsa de interes pentru o activitate: nu vor avea chef de de discutii, vor fi mai retrasi, mai interiorizati, mai meditativi sau mai putin dispusi sa le marturiseasca altora detalii de viata personala. Daca in plan relational aceasta discretie poate fi salutara, cand va fi vorba de sustinerea unor examene aspectul nu va fi favorabil pentru ca, de exemplu, chiar si cei bine pregatiti ar putea evolua sub nivelul pregatirii lor scolare, universitare sau profesionale.
Intre 23 si 24 iunie, perioada dificila pentru postura publica a nativilor care au functii si responsabilitati si care pot fi contestati sau spre care se pot indrepta acuzatii si comentarii depreciative formulate de rivalii declarati ori de dusmanii care actioneaza prin interpusi. Perioada delicata si periculoasa pentru abordarile parteneriale.
Conflicte mocnite in plan conjugal. Risc de a fi tradati de martori sau pacaliti in desfasurarea unor procese. In preajma zilei de 24 iunie se pot produce evenimente s-au se pot contura situatii de viata importante (conceperea sau nasterea unui copil, stabilizarii unei relatii afective).


Horoscop Lunar Iunie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI