Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 19-25 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 17 - December - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 19-25 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 19-25 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015. Taur Saptamana 19-25 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015

Intre 19 si 20 decembrie Taurii vor fi motivati nu de una ci de mai multe tendinte de emancipare, de actiune. Au initiativa. Iau tot felul de decizii in forul interior privitoare la felul in care isi doresc sa actioneze.
Multe dintre aceste decizii suna mai degraba ca un angajament alimentat si de pragul psihologic al sarbatorii importante de Craciun sau a Anului Nou ce urmeaza. Isi vor face lor insisi promisiuni care privesc o schimbare existentiala.
Intre 21 si 22 decembrie sentimentele vor fi temperate iar trairile lor se vor remarca prin stabilitate, logica si bun simt. Intre 23 si 24 decembrie, fireste ca in realitate fiecare va cheltui cat isi va permite, dar

tendinta generala astrala este de oarecare dorinta de risipa, de extravaganta.
Tuturor le-ar place sa faca cumparaturi si cadouri generoase mai mult din dorinta interioara de a-i impresiona pe cei din jur. Unii vor reusii, altii vor regreta ca trebuie sa se limiteze la un vis frumos si la cumpatare.
Pe 25 decembrie nu vor fi cu deosebire vorbareti sau exuberanti. Peste unii se va asterne solemnitatea momentului in timp ce altii vor fi patrunsi de valorile crestine, de cele sfinte mai mult decat de latura festiva si de jubilatia culinara.
In aceasta perioada se produce Luna Plina in Rac, chiar pe aceasta casa a comunicarii care le va taia elanul de a vorbi despre sine, de a se exprima. Vor prefera sa fie niste observatori atenti ai celor cu care intra in contact si ai evenimentelor care au loc.
Sanatatea este vizata intreaga perioada analizata, cu accente speciale pe 19/20 si, apoi, pe 25/26 decembrie dar, in ambele cazuri, mai putin afectata va fi latura organica si mai mult cea psihica, cu impact asupra dinamicii mentale. Nota obisnuita va fi de oboseala, pe care vor fi tentati sa o puna pe seama agitatiei din ultimele zile.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI