Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 19-25 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - March - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 19-25 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 19-25 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Martie 2016. Taur Saptamana 19-25 Martie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 19-25 Martie 2016

Intre 19 si 20 martie, Taurii se vor ocupa de problemele casnice si domestice. Intre 21 si 23 martie dimineata, stabilitatea relatiilor afective este subrezita de valurile care lovesc cu putere in peretii sufletului.
Cu putine exceptii, chiar si Taurii cei mai indiferenti la furtuna emotiilor din jurul lor, se vor lasa cuprinsi de acest moment care ii va obliga sa se gandeasca altfel, dar nu neaparat mai adecvat, la copii, la o persoana draga.
Cei doi benefici se vor afla in opozitie, permitand contradictiilor interioare sa le zdruncine o convingere, un interes sau o intentie. Context delicat si pentru cei care desfasoara activitati de creatie sau interpretative,

nativii putand trece printr-o „criza de creatie”.
Intre 23 martie, dupa ora 8 dimineata, si 25 martie, Taurii vor trai sub influenta fazei de Luna Plina si a eclipsei de Luna ce vor avea loc pe 23, la ora 14, si care le vor solicita din plin axa celor doua case ale sanatatii.
Va fi vorba de o fluctuatie a starii de spirit pe care o vor resimti, intr-un chip cel putin deranjant, chiar si persoanele mai rezistente, care nu pareau, pana mai ieri, vulnerabile in fata acestor impulsuri astrale si care se vor confrunta cu neliniste, agitatie, nervozitate.
Felul in care vor gandi, vor intelege, vor procesa informatiile si vor raspunde stimulilor externi va fi grevat de inconstanta, bruschete, nerabdare. Solicitate vor fi toate organele localizate in zona capului, sistemul renal si urinar. Pe un alt plan, unele persoane pot trece prin momente de panica legate de felul in care se contureaza viitorul lor la locul de munca sau soarta insesi a institutiei unde activeaza.
In aceste zile pot iesi la iveala intentiile si manevrele ascunse ale unor persoane care au o pozitie de conducere in aceste structuri. Regimul banilor precum si patrimoniul lor poate suferi modificari, survenite pe fondul nevoii de a rezolva repede o plata.

Horoscop Lunar MARTIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI