Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 19-25 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - November - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 19-25 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 19-25 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Taur Saptamana 19-25 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, se anunta o perioada plina de pericole, tensiuni, conflicte deschise pe mai multe planuri existentiale: cel personal, cel familial, cel partenerial, de afaceri si procesual si cel privitor la cariera.
Teoretic, conflictele pot izbucni oricand, plecand de la un fapt de viata marunt si antrenand sectoare importante de activitate si amplificandu-se spectaculos, de la o ora la alta, prin mecanismul pe care il declanseaza. Nota obisnuita este de surpriza, de bruschete.

Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, nativii vor face tentative de stabilizare afectiva, evitand sa se implice in chestiuni sufletesti al caror efect emotional ii pot destabiliza. Persoanele care nu se vor confrunta cu acest tumult vor avea ragazul sa mediteze asupra unor proiecte profesionale, pot avansa, incet dar sigur, pe calea unei limpeziri interioare: la capatul acestor zile de analiza, vor sti ce vor, ce pot si cum trebuie sa procedeze.
De la sfarsitul zilei de 21 noiembrie, Soarele va tranzita casa a VIII-a a bunurilor materiale si beneficiilor rezultate din acte caritabile si generoase ori sprijin de la institutiile statului (burse, stipendii, inlesniri de plata, ajutoare, etc.). Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, problemele legate de locul de munca se vor rezolva greu sau vor dura, cu atenuari si reveniri in forta, pana la sfarsitul lunii iulie 2017.
Atentie sporita in jurul datei de 25 noiembrie cu privire la o oferta de munca ce presupune stramutarea in alt oras sau in alta tara ori schimbarea radicala a modului de viata. A se evita un raspuns grabit; acceptarea trebuie facuta dupa o cercetare atenta ce necesita timp. Nota generala a saptamanii este data de nelinistea interioara care poate imbraca forme diferite in functie de varsta si tablou clinic general; a nu se intra in panica.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI