Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop URANIA Taur 19-25 Octombrie 2019

Postat de Urania Horoscop On 18 - October - 2019

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 19-25 Octombrie 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 19-25 Octombrie 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Octombrie 2019. Taur Saptamana 19-25 Octombrie 2019

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 19-25 Octombrie 2019

In prima parte a zilei de 19 octombrie, nevoia de a primi un plus de lămuriri şi informaţii privitoare la plăţile şi încasările ce trebuie onorate. Unii nativi ar putea iniţia un dialog pe teme salariale. între 19 octombrie, după ora 13:43, şi după-amiaza zilei de 21 octombrie, în cazul unor Tauri s-ar putea pune problema unei hotărâri cu privire la meseria sau la formaţia profesională ce urmează să o abordeze în viitor.

Alteori, vor avea nevoie de o gândire matură asupra perspectivelor care li se vor deschide dacă vor apuca pe un drum sau pe altul; deocamdată, mai ales cei tineri vor simţi povara responsabilităţii faţă de propriul lor drum în viaţă, dar şi dificultatea de a decide pe cont propriu. între 21 octombrie, după ora 19:29, şi seara zilei de 23 octombrie, cineva trebuie să-şi asume rolul de şef în familie, cineva trebuie să se implice autoritar şi în cunoştinţă de cauză în treburile de familie şi acela trebuie să fie nativul Taur. în unele cazuri, acest context apare clar, pe fondul unor situaţii tulburi sau complicate pe relaţia socri/gineri/nurori dacă părinţii intervin în căsnicia acestuia, mai ales că din seara zilei de 23 octombrie, după ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului. El va tranzita sectorul relaţiilor parteneriale până pe 22 noiembrie, introducând o notă neplăcută de secret, de manipulare, de influenţare, de derută şi/sau chiar de minciună, ceea ce va complica relaţia conjugală a câte unui nativ care, dacă va descoperi aceste manevre, nu se va lăsa până nu va pune lucrurile la punct. începe un răstimp de o lună delicat şi pentru negocierea unui contract, pentru desfăşurarea unui proces sau pentru soluţionarea unui litigiu. între 23 octombrie după ora 22:30, şi 25 octombrie, nevoie de ordine, de respectare a regulilor, de disciplină pe care părinţii o vor introduce în relaţia lor cu copiii.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI