Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 2-8 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - December - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 2-8 IANUARIE 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 2-8 IANUARIE 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016. Taur Saptamana 2-8 IANUARIE 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016

Intre 2 si 3 ianuarie, nativii din Taur se pot resimti dupa oboseala unor zile solicitante ca efort fizic, stres, oboseala, agitatie, alimentatie in exces. Chiar si cei care s-au purtat cumpatat in ultimele zile pot avea dureri de cap si stari de nervozitate a caror origine se afla in fondul lor sufletesc ce nu-si afla linistea.
Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in casa a X-a si, pentru unii, el poate fi un aliat in perspectiva unor discutii cu privire la o activitate, o functie, o misiune, o sarcina importanta socio-profesionala. Poate fi vorba de o

oferta care sa-i surprinda doar ca, etapa se epuizeaza repede, in seara zilei de 8 ianuarie, cand Mercur, revenind in casa a IX-a, va stagna aceste demersuri.
Daca vor ramane valabile, ele vor putea fi repuse pe tapet dupa 14 februarie. Pe 3 ianuarie, Marte va intra in Scorpion, in casa a VII-a a cerului lor astral si va tulbura, in proportii diferite, relatiile partenerilor implicati intr-un conflict. Sunt posibile manevre viclene ale unor persoane care vor sa-l sicaneze pe un nativ din Taur dar si acesta, la randul lui, nu se va da inlaturi, apeland la tactici ascunse.
Atentie la discutiile, aparent inofensive, care se vor purta intre 4 si 6 ianuarie care au scopul de a-i provoca pe nativi. A nu se lua decizii importante intre 4 si 8 ianuarie, a nu se semna contracte; ulterior, in forma sau fondul acestora, se vor descoperi vicii sau erori intentionate.
Este bine ca nativii sa nu se lase purtati de ambitii si vanitati intre 4 si 6 ianuarie dimineata. Intre 6 ianuarie (dupa ora 9 dimineata) si 8 ianuarie (ora 18), unii pot primi bani si cadouri, atentii substantiale din strainatate sau aprobari ori incuviintari in legatura cu un proiect.
Din seara zilei de 8 ianuarie ei vor fi obligati sa puna un pic de frana in demersurile lor, sa reanalizeze o directie de viata importanta, sa se inarmeze cu rabdare si sa astepte limpezirea apelor.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI