Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 20-26 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 18 - February - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 20-26 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 20-26 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2016. Taur Saptamana 20-26 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 20-26 Februarie 2016

Din 20 pana pe 22 februarie (ora 13:25′), disconfortul personal, conturat cu o saptamana in urma, se va accentua, prin tranzitul Lunii prin Leu, care ii va transforma pe Tauri in prizonierii unor contradictii, obligatii, presiuni, insistente, urgente ale lor, ale partenerului de viata, ale partenerilor de proiect si/sau de afaceri cu efect direct asupra posturii lor publice.
Sunt dezavantajati si cei care, prin natura profesiei sau a functiei, vor fi obligati sa se exprime public, sa ia

decizii (care vor fi contestate in clipa urmatoare) sau care se vor confrunta cu presiunile partenerilor, oponentilor, dusmanilor, ipostaze periculoase daca miza unui conflict mai vechi a ajuns in justitie sau face obiectul unei anchete.
Intre 22 februarie dupa-amiaza si 24 februarie, Taurii vor fi obligati sa asimileze lectia Lunii Pline in Fecioara, semn de Pamant, armonic cu al Taurului. De aici si un pragmatism sau o ingustare a orizontului de asteptare cu privire la relatiile sufletesti si la prieteniile liber alese.
„La ce mi-e buna aceasta relatie?” sau „Ce avantaj am eu de la Cutare?” sunt rationamente care vor functiona brutal, impingandu-i sa respinga sau sa se indeparteze de persoane care, pentru moment, considera ei, le complica viata.
Li se va reprosa egoismul, individualismul iar unele relatii, care „schiopatau” de mult, se pot rupe si prin decizia celeilalte parti de a se desparti de nativ.
Intre 25 si 26 februarie, Taurii vor incerca sa remedieze un conflict intr-o relatie de munca. Ori momentul nu e cel potrivit (26 februarie, in preajma orei 9 dimineata), ori felul in care vor pune ei problema, cert este ca situatia e va complica.
Mai exista si ipoteza ca un nativ sa actioneze la enervare, afland ceva care il „mobilizeaza” atat de tare incat sa nu se poata abtine tentatiei de a-i zice cuiva „vreo doua de sa-l tina minte”.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI