Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 20-26 Februarie 2021

Postat de Urania Horoscop On 19 - February - 2021

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 20-26 Februarie 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 20-26 Februarie 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2021. Taur Saptamana 20-26 Februarie 2021

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 20-26 Februarie 2021

Intre 20 si 22 februarie dimineata, informatii financiare, dialoguri pe tema unui posibil castig. Intre 22 februarie, dupa ora 5.53, si 24 februarie, la pranz, sectorul comunicarii va fi marcat de multa prudenta, rezerva, optiune frecventa pentru tacere si discretie.
Mai avantajoasa va fi, poate, aceasta perioada pentru cei care trebuie sa invete ori sa aprofundeze o tema prin studiu individual, analize, concluzii. Deplasari relativ dificile, dar nu imposibile, conditionate de nevoia de a tine cont de restrictiile impuse de conditiile generale ale momentului.

In ziua de 22 februarie, Mercur va reveni la mersul direct, evoluand, in zodia Varsatorului, pana pe 16 martie, un rastimp suficient pentru a repara niste erori de comunicare si intelegere, in plan general, si pentru a se exprima in fata unei asistente in imprejurari oficiale, publice sau colective. Intre 24 februarie, dupa ora 14.23, si dupa-amiaza de 26 februarie, interventii energice sau competente si, prin asta, autoritare si eficiente, in viata de familie.
In ziua de 25 februarie, planeta Venus isi va incepe tranzitul prin zodia Pestilor si pana pe 21 martie va traversa sectorul relatiilor de prietenie, pe care le va transforma intr-un factor de reala compensare afectiva: complicitate afectiva, corespondenta spirituala, bucurii, satisfactii si preocupari culturale sau vocationale, suport reciproc, sustinere morala. Sansa de a intalni o persoana care, prin initiativele pe care le va avea, ar putea atrage norocul asupra nativilor.
Din 26 februarie, dupa ora 19.08, si, ulterior, pe 27 si 28 februarie, univers afectiv sobru, reactii reticente fata de ipostazele sentimentale pe care Taurii si le vor cenzura, lasand impresia unor persoane „reci” sau indiferente. Fel de a fi si a evalua o relatie afectiva, cu multa atentie indreptata spre detalii care pot trada un adevar nerostit.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI