Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 5-11 Decembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 5-11 Decembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 21-27 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 19 - January - 2017

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 21-27 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 21-27 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Taur Saptamana 21-27 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), rastimp scurt care poate sa aduca numeroase ipostaze conflictuale legate de felul in care se deruleaza niste contracte, la felul in care pot interveni schimbari. Cele mai multe conflicte vor avea o legatura directa cu cariera, imaginea publica si cu exercitarea autoritatii; fie vor fi provocate de acestea fie, asupra lor, se vor reflecta schimbarile contextului pe baza caruia se va desfasura activitatea.
Unele modificari vor aparea brusc, aparent nemotivat, altele, doar intuite, se vor adeveri. Evolutie stranie si, deseori, in defavoarea celor implicati in procese si anchete. Atitudine ostila fata de orice schimbare,

orice propunere de reformulare a unei relatii.
Atentie la factorii de conflict care se vor contura, in acest rastimp, si care pot „exploda” pe 28 ianuarie, cand va fi Luna Noua in Varsator (casa a X-a a Taurilor). Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, dorinta de a face niste aranjamente financiare sau de alta natura (avantaj, beneficiu); una dintre directii, in masura in care exista o logica in tipul de relatii ale nativului, poate privi strainatatea, in cazul altora, fiind vorba de gasirea unui cadru legal pentru a le consfinti.
Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, meditatii si consideratii pe marginea unor intamplari care i-au facut pe nativi sa ia decizii, sa imbratiseze anumite idei sau curente de opinie. Nota generala este de analiza critica, lucida a acestor atasamente mentale, intelectuale, profesionale, sociale, etc. La cele care se dovedesc a fi fost gresite, paguboase ori periculoase, nativii vor renunta, fara nici un regret.
Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), etapa importanta pentru cei care isi doresc o cariera, pentru cei care vor sa debuteze ori sa se „reinventeze”. Dorinta intensa de a infrange barierele de rezistenta in calea afirmarii lor ii pot determina pe Tauri sa ia decizii pripite, nesabuite sau disproportionate.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 27.11.2020 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

27 noiembrie - Liviu Rebreanu, Nina Cassian, Bruce Lee, Vasile Voiculescu, Naum Rîmniceanu, Aron Pumnul, Nicolae Manolescu, Charles Scott Sherrington, James Agee, „Buffalo" Bob Smith, Bruce Lee, Eddie Rabbit, Jimi Hendrix, Rick Rockwell, Caroline Kennedy, Robin Givens, Brooke Langton, Jaleel White.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI