Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 21-27 Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 19 - May - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 21-27 Mai 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 21-27 Mai 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Taur Saptamana 21-27 Mai 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 21-27 Mai 2016

Tranzitul zilei de 21 mai va pune in evidenta criteriile divergente de operare intr-un camp relational, despre care ei insisi nu sunt lamuriti nici ca utilitate, nici ca oportunitate a momentului, nici ca solutie de viitor. In aceasta zi, isi va face intrarea tot in casa a VII-a, Luna Neagra.
Ea va stationa in acest sector pana pe 14 februarie 2017 si, abia intrata in aceasta zodie, va incepe sa rascoleasca relatiile si premizele unor colaborari, cu atat mai mult cu cat, pe 27 mai, tot aici, va reveni, in

miscarea lui retrograda, Marte, care va parasi aceasta casa abia pe 2 august a.c.
Noaptea de 21 spre 22 mai le aduce influxurile Lunii Pline care va opera pe casa banilor si avantajelor materiale legate de strainatate prin intermediul oamenilor, colaboratorilor, rudelor sau institutiilor care ii sustin, ce putin pentru moment, iar pe 24 mai dimineata, Venus, Guvernatorul acestor nativi, va parasi zodia lor natala, respectiv domiciliul in care s-a aflat pana acum, si va intra in casa banilor, unde, alaturi de Soare, va patrona cateva secvente cu vocatie de castig.
Mercur va fi un bun sfatuitor si un aliat in toate gandurile si planurile cu miza personala, incepand cu 23 mai cand el va reveni la mersul direct, ceea ce va fi un beneficiu pentru Tauri, care nu vor mai oscila sau nu se vor mai bloca de detalii, in efortul de administrare a propriei persoane.
Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), se va instaura un regim de cumpatare in cheltuieli, de preocupari administrative fata de venituri. Trigonul regal sustinut de cele trei planete aflate in tranzit prin cele trei semne de Pamant poate accentua curiozitatea si dorinta de invatare sau de aprofundare a unor cunostinte necesare lor in cariera sau doar cu scop recreativ, de imbogatire mentala, intelectuala, artistica sau sufleteasca.
Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, se coaguleaza premizele unor ostilitati in plan public, profesional sau partenerial care se vor acutiza, de acum pana in august, in repetate randuri.


Horoscop Lunar Mai 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI