Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 23-29 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 21 - May - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 23-29 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 23-29 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Mai 2015. Taur Saptamana 23-29 Mai 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 23-29 Mai 2015

Pentru mulți dintre cei născuți în zodia Taurului se desfășoară tot felul de gânduri, intenții și evenimente în jurul problemelor puse de bani, datorii, taxe, eventuale câștiguri.
Atenție: nu toate soluțiile la care se ajunge sub imperiul presiunii timpului sau al unor constrângeri exterioare sunt cele indicate ori suficiente pentru a rezolva problema în sine. De multe ori se poate acționa sub imperiul nervilor, al discuțiilor în contradictoriu, al exagerărilor de ambele părți. Unora li se pot cere înapoi sumele de bani acordate cu ceva timp în urmă de către reprezentanții unor instituții; alteori, intrarea în posesia banilor promiși se va după tergiversări, explicații, insistențe.
Chestiunile casnice, gospodărești stau sub semnul intrării în normalitate dar, de multe ori, se nasc opoziții sau contradicții; adesea, cei care îi vor deranja pe nativi vor fi chiar membrii familiei lor. Zile total

neindicate pentru a se rezolva chestiuni sufletești – 23, 24, 25 mai dimineața. Părinții nu sunt înțelegători cu copiii, alții devin inflexibili în fața capriciilor acestora, născându-se astfel tot felul de riposte vehemente, de-o parte și de alta. Cei implicații în relații sentimentale pot fi dezamăgiți.
Aventurile începute pe acest context vor sfârși prost sau vor genera, în perioada următoare tot felul de necazuri (mână proastă la femei, pentru bărbați). Situații alunecoase, complicate, greu de definit la locul de muncă. Nu intrați în conflicte, nu vă aliați vreunui grup de presiune sau șicane la locul de muncă. Distanțați-vă de conflictele care se nasc pentru că nu cunoașteți adevărate motive pentru care ele izbucnesc.

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!
S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI