Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 24-30 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 23 - December - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 24-30 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 24-30 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Taur Saptamana 24-30 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, rastimp nu tocmai favorabil pentru relatiile parteneriale de orice fel. Taurii nu vor fi niste persoane tocmai comode. Se vor face simtite, la tot pasul, impulsurile interioare produse de orgoliu, vanitate, mandrie si ambitie.
Firea lor, de multe ori pasnica si rabdatoare, va adopta ipostaza care-i face de temut in astrologie si anume furia abea stapanita, reactiile puternice, cu efect distructiv, care-si vor pune amprenta in plan conjugal, contractual sau public si profesional. Mai tarziu, vor regreta aceste reactii intempestive.
Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), in masura in care, unele persoane nascute in acest semn zodiacal, se vor afla in situatia de a perfecta acte prinvind o mostenire sau

un beneficiu in posesia caruia trebuie intre, s-ar putea confrunta cu decalaje intre etapele firesti ale acestui demers legal cu unele „neputinte” (ei insisi, din varii motive, nu se vor putea prezenta in ziua sau la ora stabilita, absenteaza una dintre parti, institutia respectiva isi schimba programul sau introduce noi criterii de lucru, etc.).
Totusi, exista si un plan subtil, ascuns, care actioneaza fara stirea lor si care poate sa fie generat de persoane ce nutresc interese contrare nativilor si care opereaza astfel de sicane. Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, mentalul lor ar trebui sa intre intr-o faza de cristalizare a ideilor, de consolidare a idealurilor sau a planurilor superioare de viata.
Pentru unii, fundamentala va fi latura pedagogica, invatatura, perfectionarea profesionala prin studiu si acumulare de cunostinte, pentru altii, profitabile vor fi „lectiile de viata’’, intalnirile cu persoane speciale care vor reprezenta modele de viata. Indoielile, intrebarile interioare vor persista inca doua-trei saptamani dupa care Taurii se vor plasa pe o directie sanatoasa, corecta, utila lor.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI