Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 26-2 Decembrie2016

Postat de Urania Horoscop On 24 - November - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 26-2 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 26-2 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016. Taur Saptamana 26-2 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, s-ar putea vorbi de o noapte agitata pe fondul unei stari generale de sanatate usor modificata (dureri de cap, stare de nervozitate). Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, premizele parteneriale nu sunt incurajatoare: certuri, despartiri intre soti, separari ale nativului de un grup de colaboratori sau asociati, surprize neplacute sau constatari care amplifica latura negativa a unui conflict cu conotatii juridice (ancheta, cercetare, proces).
In nici un caz nu este indicat sa se semneze contacte sau sa se parafeze intelegeri: acestea vor dura putin timp, ar fi viciate de intentii necurate sau ar purta germenele unor pericole ce nu pot fi intuite pentru moment. Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, relatiile bazate pe interese si avantaje materiale vor cunoaste o perioada de schimbare.
Este segmentul astral unde se va produce faza de Luna Noua care le-ar putea aduce nativilor o modificare substantiala, in special de natura juridica, la nivelul demersurilor facute de ei sau care, pentru a se putea concretiza, vor avea nevoie de o modificare. Unora, schimbarea aceasta le-ar putea fi favorabila, altora insa le-ar putea impune constrangeri sau somatii de aliniere la o conduita, un cadru legal, un context juridic, etc.
Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, sunt posibile consolidari intr-un plan al constiintei personale, al intereselor sau al acelor motivatii esentiale care vor sta la baza deciziilor viitoare.
Din 2 decembrie, se vor contura aspecte legate de locul de munca, de profilul activitatii zilnice, curente sau de felul in care nativii isi vor exercita atributiile ceea ce poate insemna, de la caz la caz, revizuirea unui statut, reformularea de pozitii prin reglementari administrative, juridice ori impunerea unor conditii externe.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI