Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 27-3 Iulie 2020

Postat de Urania Horoscop On 26 - June - 2020

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 27-3 Iulie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 27-3 Iulie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-3 Iulie 2020. Taur Saptamana 27-3 Iulie 2020

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 27-3 Iulie 2020

In ziua de 27 iunie, nativii vor dori stabilitate afectivă, siguranță emoțională și cât mai puțin stres în planul relațiilor personale bazate pe complicitate, sentimentală si pe ataşament. Intre 28 şi începutul zilei de 30 iunie, dorinţa de a nu da curs provocărilor la locul de muncă, de a se tine departe de comentariile sau Ta situaţiile care le pot atrage antipatia. Din 28 iunie, Marte va intra în zodia Berbecului, pe care 0 va tranzita până pe 7 ianuarie 2021. Va fi o .

şedere îndelungată, de excepţie, de şase luni și zece zile, care va cunoaşte o retrogradare de două luni, între 7 septembrie – 14 noiembrie 2020, timp în are planeta, puternică, pentru că se va afla în domiciliu, va tranzita axa celor două case ale sănătății şi-i va pune pe nativi în ipostaza de a constata instalarea unor stări de spirit provocate de tulburările de percepție și de gândire, de echilibrul interior care vor sta la baza unor dezechilibre de atitudine, comportament, reacţie şi asimilare a noutăților. Posibile tulburări cerebrale de-a lungul acestui răstimp. Între 30 iunie, după ora 1:48, şi zorii zilei de 2 iulie, relațiile parteneriale vor fi presărate cu spini. Sunt de evitat întâlnirile și dialogurile pe teme dificile cu persoane ostile. Între 2 iulie, după ora 4:21, și 3 iulie, abordări corecte cu privire la drepturile ce li se cuvin într-o succesiune/partaj/distribuire a beneficiilor și la modul cum trebuie să acționeze eficient, onest şi legal. În ziua de 2 iulie, Saturn, aflat în mişcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Capricornului, pe care o va tranzita până pe 17 decembrie 2020. Până atunci, va duce la încheierea aspectelor legate de casa studiilor înalte, a performanţei pedagogice şi profesionale, a punerii în aplicare a unor planuri de viață, doar că, până la iarnă, nativii se vor confrunta din nou cu piedici, amânări sau renunțări.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI